TÜBİTAK võtab tööle personali

tubitak võtab tööle personali
tubitak võtab tööle personali

TÜBİTAK võtab tööle personali; Juhataja Teadus- ja tehnikauuringute nõukogu Türgi (TUBITAK) on välja reklaame värvata töötajaid. Kocaeli provintsis võetakse tööle bakalaureuseõppe lõpetanud töötajad.

TÜBİTAK avaldas detsembris uue teate. Kocaeli provintsis avaldatud teadaande kohaselt ostetakse TÜBİTAK BİLGEM 2 inimesed vabade töötajatega. Enne kandideerimist peavad kandidaadid olema täpsustatud kvalifikatsiooniga.

TAOTLUSPROTSESS ALGATATUD!

Türgi Teadus- ja tehnikauuringute Asutuse biis ja Infoturbe Täpsem Technologies hakkas taotlemise protsess värbamise Research Center. Kandidaadid peavad oma avaldused esitama hiljemalt 27 detsembriks 2019. Kandideerimine toimub TÜBİTAKi ametlikul veebisaidil, töökoha taotlemise süsteemil (kariyer.sage.tubitak.gov.t on).

TAOTLUSPROTSESS

a) Kuulutuse Ilan taotleminewww.bilgem.tubitak.gov.t on”Peate registreeruma töökoha taotlemise süsteemis. (Rakenduse jaoks CV koostamisel tuleb kõik nõutavad dokumendid süsteemi lisada elektrooniliselt ja avaldus tuleb teha viitenumbri valimisega). Välja arvatud taotlused läbi tööpakkumiste süsteemi
taotlust vastu ei võeta.

b) Taotlused tuleb esitada hiljemalt 27 / 12 / 2019: 17: 00.

c) Taotlusi hinnatakse reklaami viitenumbri kaudu. Kandidaadid saavad kandideerida, valides töökoha taotlemise süsteemist viitenumbri. Viitenumbrit valimata taotlusi ei arvestata.

d) Kandidaadiintervjuud kutsutakse moodustatava personali arvu 10 kordajatena, alustades kõrgeimast hindest vastavalt Koşullari kandidaatide otsimise üldtingimuste punkti e alapunktile. Valdkonna doktorikraadiga kandidaatide hulgas on vastavalt kandidaatidele otsitavate Koşullari üldtingimuste punkti f alapunktile f,
Lisaks kutsutakse vestlusele 10 korda paremusjärjestuses värvatavate töötajate arv. Kui on ka teisi kandidaate, kellel on viimaste kandidaatidega sama punktisumma, kutsutakse nad ka vestlusele.

e) Koşullari kandidaatide hulgast otsitavate üldtingimuste artikkel e, kandidaatide jaoks, kes on lõpetanud bakalaureuseõppe välismaal, ja Geneli üldtingimuste kandidaatide otsimise tingimuste e ja f punktid Doktora doktorikraadi omandanud kandidaatidele. Samuti hinnatakse kandidaate.

f) kandidaate hinnatakse vastavalt avaldusele, mille nad on kandideerimise ajal töökoha taotlemise süsteemi sisestanud,

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar