Istanbuli lennujaama esimese etapi teine ​​etapp avatakse juunis

Istanbuli lennujaama esimese etapi teine ​​etapp avatakse juunis
Istanbuli lennujaama esimese etapi teine ​​etapp avatakse juunis

President Recep Tayyip Erdoğan rääkis Beştepe hirssi kongressi- ja kultuurikeskuses toimunud „2019. aasta hindamiskoosolekul”: „Meil on kavas Istanbuli lennujaama esimese etapi teine ​​etapp avada juunis.


President Erdogan, lisaks-30-56 lennujaamade arvu, reisijate maht 317 huvi ka rõhutades, et "Türgi Istanbul lennujaamast Võidusammas esimeses faasis avasime täielikult 2019. aastal. Meie lennujaam ulatus 2019. aastal enam kui 12,5 miljoni reisijaliikluseni, sisemaises lähedal 39,5 miljonini ja rahvusvahelises lennujaamas ligi 51 miljonini. Istanbuli lennujaama esimese etapi teine ​​etapp on kavas avada juunis. ”

Saanud teavet, et Kahramanmaraşi ja Balıkesiri lennujaamad lõpetasid eelmisel aastal uute terminalihoonete ehitamise, selgitas Erdogan, et nad ehitavad nüüd Ordu-Giresuni lennuvälja järel Rize-Artvini lennujaama, mis on maailmas haruldane, kui merre ehitatud lennujaam. Väites, et jätkub ka Erdogani, Gumushane-Bayburti, Yozgati ja Tokati lennujaamade ehitamine, „Meie rahvusvaheliste sihtkohtade arv on 60. aasta lõpu seisuga 2019–326, meie suure kerega lennukite arv 162–540 ja sektori käive 2,2 miljardit dollarit. Tõstsime selle 25 miljardi dollarini. ”


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar