TCDD müüdud väited vastas! Erastamine pole probleem

Tcdd müüakse, seda ei kohandata.
Tcdd müüakse, seda ei kohandata.

Türgi Vabariik Riigiraudtee (TCDD) on vastanud väited avalduse oma veebilehel kohandada. Avalduses öeldakse: „TCDD Tasimacilik AS-i avaliku teenindamise kohustus lõpeb selle aasta lõpus ja teenust osutab raudtee rongide käitaja, kellele on pakkumismenetlus antud 2021. aastaks. Puudub reisijate ja kaubaveo lõpetamine TCDD raames ega TCDD erastamine.


TCDD kirjalikus avalduses; „Vaja oli avalikustada teatavates kirjalikes ja Interneti-meediumides rubriigis“ MÜÜD TCDD ”avaldatud UNRIGHT NEWSi UUDISED.

Nagu teada, jõustus 1. mai 2013 "Türgi, nr 6461 seadus liberaliseerimine Raudteetranspordi" viidi läbi liberaliseerimist raudteesektori. Nii nagu ka lennundussektoris, liberaliseeriti 2017. aastal tõhusalt ka raudteesektor koos TCDD-ga, samuti erasektori raudtee-ettevõtted transpordi- ja taristuministeeriumi järelevalve all.

Raudtee liberaliseerimisseaduse numbriga 6461 vastuvõtmisega alustasid ka muud erasektori rongiettevõtjad, välja arvatud TCDD, kaubaveoteenuseid, saades neile kaubaveoluba. Erasektori rongiliikluse lubade andmise protseduurid jätkuvad reisijateveoks.

Liinidel, kus reisijate vedu raudteel ei ole võimalik, teostatakse kommertstransport lepingu alusel avaliku teenindamise kohustusena. Seda teenust endiselt osutava TCDD Tasimacilik AS avaliku teenindamise kohustus lõpeb selle aasta lõpus ja teenust osutab raudtee rongide käitaja, kellele on pakkumismenetlus antud 2021. aastaks.

Jätkame oma investeeringuid raudteeinfrastruktuuri, et pakkuda oma riigis kvaliteetset, ohutut ja ökonoomset raudteetoimingut. Lisaks infrastruktuuriinvesteeringutele jätkatakse ka investeeringuid kiirrongikomplektide, elektri- ja diiselkomplektide pakkumisse, et jätkata raudteetranspordi teenuste pakkumist TCDD poolt.

Puudub reisijate ja kaubaveo lõpetamine TCDD raames ega TCDD erastamine. ”Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar