Sümela Teleferiku projekti välklambi selgitus!

Sumela köisraudtee projekti välklambi selgitus
Sumela köisraudtee projekti välklambi selgitus

Trabzoni suurlinnapea Murat Zorluoğlu tegi Sümelasse ehitatava köisraudtee kohta välklahvi.


Trabzon Linnapea Murat Zorluoğl Katari Airlines Müügijuht Universe Ökmen Türgi võõrustas välisriikide ettevõtted ja asutused. Visiidi käigus vahetati Trabzoni ja Katari vahel arvamusi lendude kohta, mis algavad vastastikku 20. mail 2020.

Zorluoğlu tutvustas presidendile eetriaega nad leiavad algatamise Katar Airlines Müügijuht Türgi universumi Ökmen "väga oluline nõudlust Trabzon Katari. Ainult üks meie kodumaistest lennufirmadest on Qatarit eelmisel aastal vedanud üle 8 tuhande. Samuti mõtleme kolm korda nädalas alates 20. maist 2020. Meie lennud jätkuvad septembri lõpuni. Kui nõudlus jätkub, võib see naasta ka aastaraamatusse, kuid praegu alustame hooajaliselt. Nad helistavad meile juba Katarist ja küsivad, millal lende alustada. ”

SOOVIME MAJALE ÕNNE TAGASI

Suurlinna linnapea Murat Zorluoğlu teatas, et tal on hea meel, et Qatar Airlines käivitab lennuki lennu Trabzoni ja Katari vahel. Zorluoğlu väitis, et nad tegid metropoli omavalitsusena kõik endast oleneva, et Trabzon turismi osas kaugemale jõuaks, ja ütles Zorluoğlu: „Trabzoni jaoks on turism jõudnud viimase 10–15 aasta jooksul väga olulisse punkti. Jätkame iga aasta panemist. Sellel toimingul on teil hea algus. Meie eesmärk on saata iga külaline õnnelikult Katarist, Dohast, Lähis-Idast või teistest maailma piirkondadest Trabzonisse. Me võtame selleks meetmeid. Täiustame end ja oma linna ning loodetavasti on Trabzon selles mõttes üks turismi tõusev täht ja tõusvaid keskusi. ”

KOHTUME SEMELA PROJEKTI KAABLIDA

Turismialase tegevuse kohta teavet andes ütles linnapea Zorluoğlu: “Uzungöl ja Sümela klooster on meie jaoks kaks olulist turismisihtkohta. Töötame välja kohapealse juhtimise kallal, mis võimaldab sissetulevatel külalistel lahkuda siit palju väiksemate probleemidega. Mõlema koha jaoks oleme teinud tõsised otsused, et hoida ekskursioonibussid ühiskasutatavas piirkonnas, viia vedu pealinna valla sõidukitega üles ja kõrvaldada seal valitsev kaos. Samuti ootame uusi investeeringuid, mis seda valdkonda edasi arendavad. Näiteks tulime Sümelasse viimases etapis köisraudteede teemal. Projekti pakkumise teeme varsti. Projekti abil kolitakse see piirkond kruiisiterrasside ja kõnniteede abil täiesti teise punkti. Pealinna omavalitsusena oleme asunud tegelema samas piirkonnas asuva moodsa kohvikurestoraniga. Lõpetasime Uzungöli infrastruktuuritööd eelmisel aastal. Sel aastal teeme keskkonnaministeeriumiga kõnniteede, teede, haljasalade, valgustuse, ühise ala korrastamise, parkimise jms küsimustes. Kindlasti peame selle atraktiivsemaks muutma. ”Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar