Linna- ja linnade ühistranspordi range kontroll Şanlıurfas

Sanliurfada linna- ja linnadevahelise transpordi range kontroll
Sanliurfada linna- ja linnadevahelise transpordi range kontroll

Sel ajal kui Şanlıurfa Metropolitan Municipal meeskonnad jätkavad desinfitseerimist kogu provintsis, politsei meeskonnad Metropolitan Municipal'is; seekord pärast restorani, restorani ja pagariäri ülevaatusi, kesklinna ja linnadevahelisi linnu
algatas reisijateveosõidukite range rakendamise.


Şanlıurfa suurlinna omavalitsus tegutseb intensiivselt põhimõttega "Paanikat pole, on olemas meede" kogu linnas Corona viiruse vastu (COVID-19). Ühelt poolt korraldavad suurlinnameeskonnad desinfitseerimise uuringuid kogu provintsis, samas kui pealinna politsei meeskonnad jätkavad siseministeeriumi ja provintsi hügieenikomitee otsuste raames ranget tava.

Jätkates eelnevatest päevadest alates igapäevaseid restoranide, restoranide ja pagariäride kontrolle, hoiatas metropoliidi politsei sõidukijuhte ja kodanikke, luues kontrollpunktid paljudesse piirkondadesse, kus vedu oli tihe.

METROPOLITAN EI OLE VÕIMALIK INIMTERVISELE OHTLIKUD VÕIMALUSED

Hinnates kõiki üksikasju linnas, äärealadel ja linnadevahelistes bussiterminalides, nagu linnasisene ühistransport, linnaosade ühistransport ja linnadevaheline ühistransport, teatas metropoliidi politsei viimastest meetmetest, mis on võetud nii autojuhtide kui ka reisijate jaoks.

Seega veavad igasugused ühistranspordivahendid meetmete raames reisijaid meetmete piires kuni poole praegusest mahust. Seadusandlikke meetmeid võetakse nende ettevõtete nõuetele mittevastavate ettevõtete või ühistranspordisõidukite juhtide suhtes, kes ei järgi neid küsimusi.

ÜHINE EESMÄRK: INIMESTE TERVIS

Suurlinna politsei ainus eesmärk, mis annab rakenduse kohast sõidukites kodanikele selleteemalist teavet, on viia inimeste tervisega seotud uuringud läbi ilma kohta andmata. Pealinna politsei teadaandes, mis hoiatab autojuhte ja kodanikke sel teemal: “Selle protsessi käigus hindame veelgi lähemalt lähenemisviise, mis võivad inimeste tervisele ohtu kujutada. Soovime, et kõik meie kodanikud järgiksid neid reegleid nii enda kui ka ühiskonna jaoks. ”

Pealinna politsei jätkab eelseisvates protsessides oma praktikat samal viisil.


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar