Denizli apteekritele tasuta transport

tasuta transport apteekritele merel
tasuta transport apteekritele merel

Denizli Metropolitani vald, mis teeb munitsipaalbussid tasuta tervishoiutöötajatele, kes võitlevad päeval ja öösel koroonaviiruse vastu, tõi proviisoritele ja proviisoritöötajatele sama mugavuse.


Jätkates meetmete võtmist kogu maailmas levinud koroonaviiruse vastu pärast selle ilmnemist Hiinas Wuhanis, jätkab Denizli metropoliidi omavalitsus tervishoiusektorit, kes on selle viiruse vastu võitlemisel kõvasti tööd teinud. Sellega seoses tõi Denizli suurlinnavalitsus, mis pakkus kõigile tervishoiutöötajatele tasuta linnaliinibusse, proviisoritele ja proviisoritele sama mugavust. Sellest tulenevalt saavad kolmapäeval, 25. märtsil 2020 Denizli linnaosa bussid tasuta kasutada apteekritel ja apteegis töötavatel töötajatel Denizli proviisorite koja identiteediga.

„Ühtsuse ja ühtekuuluvuse sõnum”

Denizli Pealinna vallavanem Osman Zolan teatas, et Metropolitan Vallavalitsusena jätkavad nad kõigi ettevaatusabinõude rakendamist kodanike tervise ja rahu tagamiseks. Väljendades, et selles tundlikus protsessis jätkab kogu tervishoiutööstus oma ülesandeid pühendunult ja ohverdades, ütles president Osman Zolan: „Kaasame ka apteekides ja apteekides töötavaid vendi, laiendades tasuta linnaliinibusside rakendust, mida pakume oma tervishoiutöötajatele. "Kui oleme üksmeelsed ja solidaarsed, loodame sellest epideemiast võimalikult kiiresti üle saada."

"Jää koju Denizli"

Väites, et nad jätkavad vajalike meetmete võtmist koos kõigi riigiasutustega, soovitas president Zolan oma kodanikel mitte välja minna, kui see pole kohustuslik. Rõhutades, et tuleb rangelt järgida viirusevastaseid kaitsereegleid, ütles president Osman Zolan: "Pöörake tähelepanu puhtuse, hügieeni ja kauguseeskirjadele."


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar