1 head uudist 3 miljonist tarkvaraarendaja projektis osalejatele

Internet neile, kes osalevad iga kuu miljonis tarkvaraprojektis
Internet neile, kes osalevad iga kuu miljonis tarkvaraprojektis

Rahandusministeerium ja rahandusminister Berat Albayrak jagasid oma Twitteri kontol videosõnumit seoses Atatürki 19. mai mai, noorte- ja spordipäeva tähistamisega.


Minister Albayrak teatas, et Mustafa Kemal Atatürk käis Samsuni juures ja tähistas riikliku võitluse tähistamise 101. aastapäeva ning rõhutas, et 19. mai ajalooline reageering Türgi rahva tahtele, vabadusele ja kodumaale oli ajaloolise võitluse esimene päev.

Väites, et noored on inimesed, kes hoiavad seda vaimu, veendumusi ja vabaduse tulekahju kogu aeg elus, ütles minister Albayrak: „Oleme sisenemas maailmaprotsessi, kus tarbimisharjumused, globaalne kaubandus ja üldine omaksvõtt majanduses muutuvad. Oma tugeva majandusliku infrastruktuuri, ärimaailmaga, mis suudab kiiresti kohaneda globaalsete arengutega, ja ennekõike oma noorte haritud inimressursside abil oleme nende riikide tipus, kes säravad tähed pärast COVID-19.

Peame olema hästi ettevalmistatud, et siseneda uude perioodi kõige valmisoleval viisil. Oleme ellu viinud projekti '1 miljon tarkvaraarendajat', mis pakub teile arengu- ja karjäärivõimalusi. Siiani on seda platvormi aktiivselt kasutanud 440 tuhat 427 sõpra. 234 tuhat 800 sõpra täitsid oma teadmised, et pärast koolitusi töövõimalusi ära kasutada. ”

6 GB Internet

Väites, et soovib anda noortele, kes saavad sellest platvormist kasu, 3 väikest uudist, ütles minister Albayrak: „Esiteks anname täiendavalt 1 GB Interneti-kvooti igale meie kasutajale, kes osalevad meie projektis“ 6 miljon tarkvaraarendajat ”ja saavad meie portaalist koolitust. Oleme oma noorte jaoks välja töötanud uue sisselogimiskuva, kes ei saa uut e-riigi parooli või ei saa platvormi kasutada, kuna nad on alla 15-aastased. Viimane on see, et alustame oma õpetajatega reaalajas sessioone, et küsida küsimusi, millesse te olete koolituse ajal takerdunud, ja kasutada ära nende kogemusi. Jah, lisaks sellele kuulutame peagi välja ka meie uued projektid, mis aitavad kaasa meie lisandväärtusele ja ekspordile orienteeritud tootmiseesmärkidele, mis tugevdavad meie konkurentsi maailmaga. Kas te gençlerimizs Türgi, mis selgitab meie ideaali suurest ja võimsast riigist. "(T24)Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar