Jätkatakse hügieeniõpinguid Ankara ühissõidukites

Ankara ühissõidukites jätkatakse hügieenitegevusega
Ankara ühissõidukites jätkatakse hügieenitegevusega

Pealinna omavalitsus, mis ei kahjusta Ankaras Covid-19 epideemia vastu võetud meetmete raames ühistranspordi hügieenieeskirju, jätkab katkestusteta puhastus- ja desinfitseerimisuuringuid. Terviseosakonna meeskonnad 7/24; Ta jätkab oma hügieenitegevust bussidega Metro, ANKARAY ja EGO.


Pealinna omavalitsus, mis on edukalt läbinud COVID-19 protsessi rahvatervise eest hoolitsevate töödega Ankara pealinna linnapea Mansur Yavaşi juhendamisel, jätkub häireteta, eriti ühissõidukites.

Terviseosakonna meeskonnad, kes teostavad igapäevaseid hügieenitoiminguid EGO bussides, metroo- ja ANKARAY-s, veedavad palju tööd selle nimel, et kodanikud saaksid rahulikult reisida.

Üksikasjalik puhastamine igal õhtul

Iga päev puhastatakse ja desinfitseeritakse umbes 320 bussi, mis võetakse kasutusele EGO peadirektoraadi poolt, ning Metro ja ANKARAY vagunid.

Desinfitseerimistööde raames on ühistranspordivahendite kõik sisepinnad, kuhu pealinnad sõidavad, lagi, sõitjate istmete tagumine ja alumine osa, aknad, stendid, reisija käepideme ja käepideme torud, uksepiisad, juhikoht, torpeedo, klaasiservad, külg- ja laepinnad, ventilatsioon katted, kõik sõiduki metallpinnad puhastatakse hügieeniliste puhastusvahenditega.

Lisaks pealinna valla ühistranspordi sõidukites toimuvatele detailsetele puhastustöödele desinfitseeritakse viiruste vastu spetsiaalsete desinfitseerimisvahenditega. Samuti täidetakse iga päev käsitsi desinfitseerivaid seadmeid, mis on ette nähtud reisijatele käte desinfitseerimiseks, ja bussid valmistatakse reisiks ette.

MITTE TEADUST HÜGIEENIST

EGO peadirektoraadi bussikorralduse osakonna juhataja Yahya Şanlıer, kes on EGO peadirektoraadi prioriteetideks rahvatervis, ütles:

„Alates meie riigis Covid-19 epideemia esimesest päevast jätkame desinfitseerimise ja puhastamise uuringuid katkestusteta. Meie päevas pakutavad keskmiselt 320 bussi, mida pakume teenusele, desinfitseeritakse regulaarselt viies piirkonnas, kus neid igal õhtul hoitakse. Teeme intensiivset koostööd oma puhastus- ja tervishoiumeeskondadega, et pakkuda oma kodanikele ühistranspordi teenuseid puhtas ja hügieenilises keskkonnas. ”

Terviseosakonna juhataja Seyfettin Aslan, kes uuris kohapeal desinfitseerimistöid ja tõi välja, et pealinna ühissõidukites tehtavad hügieenitööd on Metropolitan Municipality garantii all; „Alates esimesest päevast, kui globaalne epideemia muutus pandeemiaks, oleme jätkanud intensiivseid meetmeid, mida me oma ühistranspordivahendites rakendame, väga tõsiselt ja häirivalt. Tänu meie võetud meetmetele saavad meie kodanikud reisida ohutumalt ja rahulikumalt. Meie meeskonnad töötavad päeval ja öösel, ilma selles küsimuses järeleandmisi tegemata. ”

Pealinna omavalitsus teostab käimasoleva pandeemia ajal paljude ühistranspordisõidukite desinfitseerimise ja puhastustöid alates eraviisilistest bussidest kuni taksode, mikrobusside ja liiniveoautodeni ning pakub tasuta maskitoetust nii transpordipoodide töötajatele kui ka kodanikele.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar