Uurimine Çorlu rongiõnnetuse juhtumis 2 aasta pärast

Intensiivne uurimine corlu rongide õnnetuste juhtumis pärast aastavahetust
Intensiivne uurimine corlu rongide õnnetuste juhtumis pärast aastavahetust

Avastuste uurimine Çorlu rongiõnnetuse juhtumis 2 aasta pärast Pärast 8 aastat seoses 2018 inimese hukkumisega rongikatastroofiga, millest 7 juhtus 25. juulil 2 Tekirdaği Çorlu rajoonis, viidi sündmuskohal läbi ekspertiis ja uurimine. Konflikt perekondade vahel, keda ei viidud tutvumispiirkonda ja sandarmeeriasse.


Istanbul alates Edunke Uzunköprü linnaosast HalkalıIstanbuli liikuv 362 reisija ja 6 töötajaga reisirong sõitis rööbastelt mahasõidule 8. juulil 2018 Tekirdaği Çorlu linnaosa Sarılari lähistel. Õnnetuses hukkus 7 last, 25 inimest, vigastada sai 328 inimest.

25. juunil toimunud kohtuprotsessi viiendal kohtuistungil otsustati uurida kohtuprotsessi viiendal kohtuistungil Tekirdaği Çorlu rajoonis, kus hukkus 340 ja sai vigastada 4 inimest.

Pärast kohtu otsust teha 5. kohtuistungil juhtunu kohalt ekspertiis, tegi delegatsioon avastusuuringu Sarılari rajooni lähedal, kus õnnetus aset leidis. Õukondade meeskond ja 7 inimesest koosnev ekspertrühm sattusid õnnetusse Çorlu raudteejaamast pärit TCDD kasutatava kontaktvõrguga. Kohtu ja asjatundja ülevaatus võttis umbes 2 tundi.

Perekonnad kohtusid ja reageerisid rongilt tulnud ekspeditsioonile loosungitega "Õigus, seadus, õiglus", "Mõrv, mitte õnnetus".

Kui õnnetuses oma lähedaste kaotanud peresid luurealale ei viidud, puhkes perekondade ja sandarmeeria vahel lõhe. Pärast piirkonnas töö lõpetamist lahkus delegatsioon.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar