Linnapea Büyükkılıç tuletas ühistransporti kasutavatele kodanikele meelde eeskirju

Bigukkilic bussiga sõites tuletab mask meelde distantsi- ja puhastusreegleid
Bigukkilic bussiga sõites tuletab mask meelde distantsi- ja puhastusreegleid

Kayseri Pealinna vallavanem Memduh Büyükkılıç tuletas Cumhuriyet 'väljakut läbiva bussiga meelde maski, vahemaa ja puhastuse reegleid.


Kayseri Pealinna vallavanem Memduh Büyükkılıç sõitis mõnda aega Cumhuriyet 'väljakut läbiva bussiga ja kutsus kesklinna kaupmeeste ja linnakodanike jaoks üles tundlikkust pandeemiaprotsessi suhtes. Linnapea Büyükkılıç tuletas ühistransporti kasutavatele kodanikele meelde maski-, vahemaa- ja koristamiseeskirju.
Kayseri Pealinna vallavanem, kes nägi kesklinnas ettevaatusabinõusid siseministeeriumi saadetud ringkirjaga 81. Memduh Büyükkılıç nägi rakendusi ka laialdaselt kasutatavates ühissõidukites.

Linnapea Büyükkılıç hoiatas Cumhuriyet 'väljakut läbiva bussiga kodanikke maski, kauguse ja koristamise eeskirjade eest.

Mitte ainult Türgi ühistranspordis ei kasutata kogu maailmas palju, eriti tipptundidel tehtud reiside intensiivsuse osas, mida president märkis Büyükkılıç: "Pealinna buss raudteesõidukitega - omavalitsusi, mida me sageli desinfitseerime. Me läbime pandeemiaprotsessis autojuhi ja vatmani sõprade koolitusi. Pakume ühistranspordi teenuseid vastavalt ministeeriumi poolt ringkirjaga määratud tingimustele. Lisaks meie võetud meetmetele peavad meie kodanikud ilmutama ka maksimaalset tundlikkust nii enda kui ka neid ümbritsevate tervise suhtes. " Ta kasutas oma väljendeid.

Reisijad, kes teatasid, et on õnnelikud, et linnapea Büyükkılıç neist hoolib ja arstiks kutsub, ütlesid: „Me elame läbi keerulist protsessi. Me kõik peame solidaarselt käituma vastutustundlikult. ”sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar