Siseministeerium võtab tööle 100 ringkonnavanema kandidaati

Siseministeerium teeb 100 ringkonnavanema-kandidaadi-teadlase
Siseministeerium teeb 100 ringkonnavanema-kandidaadi-teadlase

TR (siseministeeriumi tsiviilhaldusteenuste klassi) võetakse vastu 100 (sada) ringkonnavanema kandidaati.


Eksami kandideerimise tingimused

Välissuhete, politoloogia, avaliku halduse, majanduse, ettevõtluse, rahanduse ja rahanduse, sotsioloogia, avalike suhete ja avalikustamise, vähemalt nelja-aastast bakalaureuseõpet pakkuvate välisülikoolide teaduskondade psühholoogia osakonnad eeldusel, et kodumaiste ülikoolide diplomi või diplomi samaväärsuse on heaks kiitnud kõrghariduse nõukogu või see Olles lõpetanud teiste osakondade või õigusteaduskondade, kus vähemalt kaheksakümmend protsenti kursustest on mõne osakonna õppekavas või

Omades vähemalt nelja-aastast bakalaureusekraadi ülikoolide sotsiaalteaduste, inseneriteaduskondade ja ajaloo osakondades ning lõpetanud rahvusvaheliste suhete, politoloogia, avaliku halduse, õiguse ja majanduse eriala.

Linnaosavanema kandidaadid, kes ei ole lõpetanud eespool nimetatud osakondi; Esitage kõrgharidusnõukogu vastavustunnistus, milles kinnitatakse, et nende lõpetatud osakondade õppekavadel on kaheksakümmend protsenti nimetatud osakondade õppekavadel ning haridustee lõpetanud kandidaatide ringkonnavanemate notariaalselt tõestatud diplomi koopiad või lõpetamist tõendavad ametlikud dokumendid Siseministeeriumile koos muude dokumentidega, mis antakse üle vestlusele. nad peavad.

Siseasjade ametnike seaduse nr 1700 artiklid 2 ja 2 / A, DMK nr 657 artikkel 48 / A, presidendi organisatsiooni presidendi dekreedi nr 1 artikkel 274 / A ja kubernerikandidaatide määruse artikkel 5.

Alates 01. jaanuarist 2020 olema alla 35-aastane (sündinud 01.01.1985 ja hiljem).

Puudub ajateenistus; Pärast ajateenistuse läbimist, edasilükkamist või reservklassi üleviimist.

Eksami kuupäev ja kestus

Eksam toimub 18. oktoobril 2020 Ankaras. Eksam algab kell 10.15. Kandidaate pärast kella 10.00:XNUMX eksamimaju ei lubata.

Eksamil esitatavate küsimuste arv ja reageerimise aeg; 100 küsimuse jaoks on aega 150 minutit (2,5 tundi).

Eksami väljakuulutamine ja avalduste vastuvõtmine

Kandidaadid saavad kandideerida mis tahes ÖSYMi taotluskeskuses ajavahemikus 02. – 09. September 2020, https://ais.osym.gov.tr Nad teevad seda Interneti-aadressil või OSYMi kandidaaditehingute mobiilirakenduses ja täidavad oma taotlused, tasudes eksamitasu. Hiline taotluspäev on 17. september 2020.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar