Bussilennud Sakaryast Sabiha Gökçeni algavad 18. septembril

Bussilennud Sakaryast Sabiha Gökçeni algavad 18. septembril
Bussilennud Sakaryast Sabiha Gökçeni algavad 18. septembril

Lennud Sakaryast Sabiha Gökçeni lennujaama algavad reedel, 18. septembril. President Ekrem Yüce ütles: „Oleme oma ettevalmistused lõpule viinud. Esimesel etapil toimub kogu päeva jooksul kokku 9 saabumist ja 9 väljumist. Tulevikus suurendame oma lendude arvu. Samuti rakendame koroonaviiruse meetmeid oma 29 reisijaga sõidukis. Õnn kaasa, ”ütles ta.


Sakarya pealinnavalitsus alustab Sabiha Gökçeni lennujaama bussiteenuste korraldamist 18. septembril. Linnapea Ekrem Yüce ütles, et linnapea Ekrem Yüce selgitas, et ühe suurlinna tütarettevõtte BELPAŞ, mis on üks suurlinna tütarettevõtteid, bussiliinide osutamine toimub mugavate ja uusimate mudelitega HAVASAK, ütles: „Oleme oma ettevalmistused lõpule viinud. Alustame lende Sabiha Gökçeni lennujaama 18. septembril. Ta jagas häid uudiseid, öeldes: "Edu kõigile meie kodanikele".

Edu kõigile meie kodanikele

Oodatud häid uudiseid selgitades ütles president Ekrem Yüce: „Pikka aega on meie kodanikel olnud probleeme transpordiga meie linnast Sabiha Gökçeni lennujaama. Et pakkuda oma kodanikele turvalisemat, mugavamat ja tervislikumat teenust lennujaamatranspordis, oleme juurutanud bussipargi nimega HAVASAK. Alustame oma esimesi lende reedel, 18. septembril. Esimesel etapil toimub kogu päeva jooksul kokku 9 saabumist ja 9 väljumist. Tulevikus suurendame oma lendude arvu. Samuti rakendame koroonaviiruse meetmeid oma 29 reisijaga sõidukis. Õnn kaasa, ”ütles ta.

Pilet väljastatakse 8 harus

'HAVASAK', mis hakkab teenindama 5-liikmelise sõidukipargiga, stardib Sakarya Metropolitan Municipality linnadevahelise bussiterminali juurest ja selle viimane peatus on Sabiha Gökçeni lennujaam. Piletite lõikepunkte on kokku 8 filiaalis, sealhulgas Kenti väljak, terminal, ülikoolilinnak, sinine peatus, Çarki tänav, Şali tänav, Erenleri kartuliturg ja Sabiha Gökçeni lennujaam. Veebipileteid müüakse veebisaidil 0850 480 34 54 või saidil havasak.com.tr aadressil belpas.com.tr.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar