Ohutu sõidu koolitus väikestele jalgratturitele

Ohutu sõidu koolitus väikestele jalgratturitele
Ohutu sõidu koolitus väikestele jalgratturitele

16.-22.septembril toimuva Euroopa liikuvusnädala raames toimus Sunçiçeki rattas orus rattasõiduhuvilistele lastele ohutu sõidu koolitus.


Jätkuvad Sakarya pealinna noorte- ja sporditeenuste osakonna korraldatavad tegevused Euroopa liikuvusnädala raames. Praegune Sakarya jalgratturite liidu ning Sakarya jalgratta- ja välispordiliiduga korraldatud tegevuste osavõistlus toimus Ayçiçeki jalgrattaorus. Suur hulk noori spordisõpru osales programmis, kus lastele korraldati ohutu sõidu koolitusi.

Üritused jätkuvad 22. septembrini

Noorte- ja sporditeenuste direktoraadi avalduses öeldakse: „Alates 2002. aastast tähistatakse Euroopa liikuvusnädalat regulaarselt igal aastal ajavahemikus 16. – 22. September erineva teema raames. 2020. aasta teemaks on määratud "Nullemissiooniga liikuvus kõigile". Seetõttu tähistame oma rattalinnas Sakaryas liikumisnädalat erinevate tegevustega. Ehkki julgustame kodanikke ja eriti lapsi jalgrattaga sõitma, õpetame neid ka jalgrattaid õigesti ja ohutult kasutama. Täna pakume meie ekspertkoolitajate poolt ohutu sõidu koolitust. Meie tegevus jätkub erinevates linnaosades kuni teisipäeva, 22. septembrini ”.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar