Maastikurattamaratoni maailmameistrivõistluste ettevalmistuste lõpuleviimine

Maastikurattamaratoni maailmameistrivõistluste ettevalmistuste lõpuleviimine
Maastikurattamaratoni maailmameistrivõistluste ettevalmistuste lõpuleviimine

Oktoobril Sakaryas toimuvate mägirattamaratonide maailmameistrivõistluste eel käimasolevaid ettevalmistusi uurinud president Ekrem Yüce ütles: „Valmistame ette EXPO ala, kus eksponeeritakse meie linna väärtusi, viiakse läbi tegevust ja meie külalised hingavad. Loodan, et võõrustame meistrivõistlusi parimal võimalikul viisil ja kanname oma linna maailmaareenile ”. Yüce teatas ka, et meistrivõistlustel pedaalib üle 23 maailmatasemel sportlase 25 erinevast riigist.


Sakarya pealinna vallavanem Ekrem Yüce tegi enne maastikurattamaratoni maailmameistrivõistlusi tähelepanekuid Päevalille jalgrattaorus, mida Sakarya võõrustab ajavahemikul 23.-25. Linnapea Ekrem Yüce, kes sai ettevalmistuste kohta teavet noorte- ja sporditeenuste osakonna juhilt İlhan Şerif Aykaçilt, külastas Sakarya Expo piirkonda, mis valgustab linna kultuuri-, kunsti- ja ajaloolist elu ning on avatud meistrivõistluste ajal. Avaldades oma õnne võõrustada maailma mainekamat jalgrattaorganisatsiooni, rõhutas president Ekrem Yüce, et linna edendamine toimub meistrivõistlustega parimal viisil.

Töötame parima nimel

Teatades, et meistrivõistlusteks on jäänud vähe päevi, ütles president Ekrem Yüce: „Teeme oma viimaseid ettevalmistusi. Samal ajal valmistame meistrivõistlusteks ette EXPO ala, mis aitab kaasa meie linna edendamisele. Ka siin käib intensiivne töö. Piirkond, kus eksponeeritakse meie linna väärtusi, sponsorettevõtted, on koht, kus meie meistrivõistlustele piirkonda tulevad külalised hingavad. Loodan, et korraldame meistrivõistlused ja kanname oma linna maailmaareenile, ”ütles ta.

Sakarya nime kuuleb maailmas

Teatades, et meistrivõistlustel on Sakarya maailmale avanemisel suur tähtsus, ütles president Ekrem Yüce: „Meistrivõistlustel pedaalib üle 30 maailmatasemel sportlase 150 erinevast riigist. Vaatajad ja meedia esindajad viibivad Sakaryas. Toimuvad otseülekanded ja ma loodan, et pilk on Sakaryas 23.-25. Oktoobril. Meie linna mäletatakse parimal viisil maailma erinevates linnades. Tahaksin tänada kõiki, eriti meie president Recep Tayyip Erdoganit, kes aitas kaasa selle ülemaailmse organisatsiooni korraldamisele meie linnas, ”ütles ta.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar