Terasvõrgu ehitus erinevate kilomeetrite kaugusel Divriği piirialade pakkumise tulemuse vahel

Terasvõrgu ehitus erinevate kilomeetrite kaugusel Divriği piirialade pakkumise tulemuse vahel
Terasvõrgu ehitus erinevate kilomeetrite kaugusel Divriği piirialade pakkumise tulemuse vahel

Terasvõrgu ehitus erinevate kilomeetrite vahel TCDD 4 piirkondliku direktoraadi Divriği ringkonna ja piiripakkumise tulemus


TCDD 4. regiooni hankevarude kontrollimise direktoraadi (TCDD) 2020/454513 KIK pakkumisele esitas pakkumise 2.893.251,40 ettevõtet. Ligikaudne maksumus 4 TL TCDD 34 piirkondliku direktoraadi tsooni Divriği-piiril mitmesuguste terastorustike ehitustööde jaoks. ALİ RIZA AKSOY AKSOY İNŞ MÜH võitis pakkumisega 1.933.227,50 13 XNUMX TL. XNUMX hankel osalenud ettevõtet esitasid pakkumisi alla piirväärtuse.

Pakkumine hõlmab nõlvakaitset 40.000 2 m1.200 suuruse terasvõrguga, 2.785 150 tükki mäeankru paigaldust nõlvakaitseks, XNUMX tükki kanna- ja pinnaankurduse paigaldust nõlvakaitseks. kajastab nende tööd. Töö kestus on XNUMX (sada viiskümmend) kalendripäeva alates kohale toimetamisest.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid