Murati mäe termiline suusakuurort Kütahya jaoks suur rikkus

Murati mäe termiline suusakuurort Kütahya jaoks suur rikkus
Murati mäe termiline suusakuurort Kütahya jaoks suur rikkus

Kütahya kuberner Ali Çelik tegi eksamid Murati mäe termosuusakeskuses 850 meetri kõrgusel, kus saavad kokku termo- ja talispordialad.


Vali Çelik, kes tegi haridustasemel eksamid suusarajal ja kelgurajal hea punase, keskmise sinise ja rohelise värviga; Ta ütles, et 753 meetri pikkuse 700 inimese mahutavusega teleski (T-BAR) rajatisega on 7 767 meetri pikkusest rajast aktiivne 2 53 meetrit.

"MURAT MÄE KÜTAHYA SUUR VARA"

Nentides, et Murati mäe termilise suusakeskuse pakutavad võimalused ja väärtused ajaloo, kultuuri ja spordi osas tuleks hästi tutvustada, ütles kuberner Çelik: „Murati mägi 2 tuhande 312 meetri kõrgusel, termiline vesi ja majutuskohad 450 kraadi kõrgusel 41 meetri kõrgusel. pakub suusarõõmu igas valdkonnas. See on suure potentsiaaliga turismikeskus, mis hõlmab nii termoturismi, talveturismi, platooturismi kui ka loodusturismi. "Anname endast parima, et tuua see väärtus, mis meil on, nii turismile kui ka majandusele, ja teeme koostööd paremuse nimel."sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar