Raudteed tähistavad vabariigi 97. aastapäeva uhkuse ja austusega

Raudteed tähistavad vabariigi 97. aastapäeva uhkuse ja austusega
Raudteed tähistavad vabariigi 97. aastapäeva uhkuse ja austusega

Meie Vabariigi väljakuulutamisest on möödas 97 aastat. Vabadussõjas tegime nii nagu kõik patrioodid, oma armee viisi relvade, varude ja toiduga varustamiseks, riskides täieliku iseseisvuse sõjas surma.


Kõigi oluliste arengutega meie riigis alates 29. oktoobrist 1923 on meie riigi heaolu tase paranenud ja oleme jõudnud positsiooni konkureerida arenenud riikidega tehtud investeeringutega.

Meie 164-aastases sügavalt juurdunud minevikus higistavad raudteesõitjad meie riigi heaolu, vastupidavuse ja edu nimel oma riigi, töösturite ja eksportijate kõrval oma riiki edasi viima.

Meie suurim kohustus on hoida oma vabariiki, mille kuulutasime välja, ohverdades oma elu 97 aastat tagasi, lehvitada igavesti taevas maapinnale valgunud verega poolkuu- ja tähelippu ning igavesti kaitsta ja säilitada meie majanduslikku ja poliitilist iseseisvust.

Perekonnana TCDD Tasimacilik oleme teadlikud vastutusest, mille meie märtrid ja veteranid meile usaldavad. Olles teadlik asisi rahva teenimise pühadusest riigis ja väljaspool seda; Jätkame kogu oma jõupingutusi, et usku ja sihikindlalt oma riiki kasvatada ja ülistada.

Nende tunnete ja mõtetega mälestan kõiki meie Vabadussõja kangelasi, eriti meie vabariigi rajajat Gazi Mustafa Kemal Atatürki ning kõiki meie märtreid ja veterane, kes on meie ohvritega jäädvustatud meie rahva südamesse, tähistan siirate tunnetega 29. oktoobri vabariigi päeva ja avaldan austust. (Kamuran Yazıcı - TCDD Transpordi peadirektor ja juhatuse esimees)

 


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid