Avatakse Silivri Seymeni energiatootmise keskus

Avatakse Silivri Seymeni energiatootmise keskus
Avatakse Silivri Seymeni energiatootmise keskus

Istanbulis avatakse Silivri Seymeni energiatootmiskeskus, mis pakub rajatist, mis toodab maailma suurimast prügilagaasist energiat ühes etapis, kui kõik etapid on aktiveeritud. IMMi president Ekrem İmamoğlu avab teisipäeval, 25. oktoobril rajatise, mis toodab umbes 2 päeva jooksul toodetud elektrist 20 miljonit liiri.


Istanbuli suurlinna omavalitsuse (IMM) prügilasse Kömürcüodale ja Odayerisse lisatakse uus. 8 aastat tagasi alustatud Silivri Seymeni energiatootmiskeskuse esimese etapi avamine, mida ei saanud kuidagi lõpule viia, peab Istanbuli metropoli omavalitsuse (IMM) linnapea Ekrem İmamoğlu teisipäeval, 20. oktoobril.

ELEKTER 465 TUHANDELE MAJALE

Energiaturu reguleeriva asutuse poolt 12. jaanuarini 2047 saadud litsentsiga; IMM, mis toodab ja müüb prügilagaasist energiat 26 aastat ja 10 kuud, toodab elektrienergiat, mis vastab 465 tuhande leibkonna aastasele vajadusele, kui rajatis hakkab töötama täisvõimsusel.

AASTATULU 200 MILJONIT

Silivri Seymeni energiatootmiskeskus on umbes 25 päeva jooksul oma elektrimüügist teeninud juba 2 miljonit liiri. Aasta lõpuks jõuab see kasum 11 miljonini. Järgmisel aastal täisvõimsusel töötava rajatise aastane sissetulek elektritootmisest on 200 miljonit liiri. IMM loodab 2047. aastani kogutuluks 1 miljard 137 miljonit dollarit.

Programmi teave

  • Kuupäev: teisipäev, 20. oktoober
  • Aeg: 11: 00
  • Lokaysan: Silivri Seymeni energiatootmise keskus

sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid