ESHOT avab Izmirimi kaardi rakenduskeskuse Bornova metroojaama väljapääsu juures

Eshot Bornova metroojaam on avanud kaardirakenduskeskuse
Eshot Bornova metroojaam on avanud kaardirakenduskeskuse

İzmiri pealinna omavalitsuse ESHOTi peadirektoraat avas İzmiri Bornova jaama väljapääsu juures kaardirakenduskeskuse, et tasuta kaardiomanikud saaksid kiiresti ja lihtsalt isikupärastatud (fotol) İzmirim-kaarte. Nii suurendati linnas kaardirakenduskeskuste arvu viieni. Keskustes; Teenuseid osutatakse 5–60-aastastele, üle 64-aastastele ja puuetega kodanikele, üliõpilastele ja õpetajatele.


Vastavalt siseministeeriumi välja antud ringkirjale pandeemia vastu võitlemise raames selgus pärast kohustust määratleda HES koodeks linna ühistranspordis kasutatavatele elektroonilistele kaartidele, et İzmiri tasuta kaartide omanikud peaksid hankima ka İzmirim kaardid. İzmiri pealinna omavalitsuse ESHOTi peadirektoraat suurendab İzmirim Card'i rakenduskeskuste arvu, et vältida võimalikku segadust kaardikeskustes ja tagada, et kodanikud saaksid İzmirim-kaarte hõlpsalt osta.

Lisaks kahele Konaki kaardikeskusele on Fahrettin Altay ja Bostanlı kai ülekandekeskustes asuvatele Izmirimi kaardi üksustele lisatud uus. Linna viies İzmirimi kaardirakenduskeskus, İzmir Metro A.Ş. See avati Bornova jaama Ege ülikooli haigla väljapääsu juures.

Keda serveeritakse?

Kaardikeskustes teenindatakse esmakordselt õpilasi, õpetajaid ja vanuserühma 60–64 aastaseid kodanikke, kes saavad isikliku (koos fotoga) Izmirimi kaardi, samuti neid, kelle puude aruanne on vähemalt 40%, ja üle 65-aastaseid kodanikke. Üliõpilased, õpetajad ja üle 60-aastased ning üle 65-aastased kodanikud, kes saavad isikupärastatud Izmirimi kaardi esimest korda, esitavad oma esimesed taotlused, et vältida tunglemist. http://www.izmirimkart.com.tr Soovitatakse neil seda teha.

Puudega aruandeid tuleb vaadata

Seevastu puudega kodanikud peavad nendesse keskustesse pöörduma komisjoni aruandega, mis näitab, et nad on 40 protsenti või enam puudega, nende isikutunnistuse ja biomeetrilise foto. Alla 18-aastaste puuetega kodanike ning raske vaimse ja füüsilise puudega isikute kandideerimismenetluse saavad läbi viia nende vanemad või eestkostjad. Kaardiüksused valmistavad fotograafilised Izmirimi kaardid mõne minuti jooksul kohale. Üle 65-aastased puuetega kodanikud saavad oma foto Izmirim Cards "tasuta". Kaardiüksused toimivad üle 65-aastaste puuetega kodanike jaoks nädalavahetustel kuni 31. detsembrini.

HES-koodid peavad vastama

Üle 65-aastased ja puudega kodanikud, kes väljastavad oma foto-Izmirimi kaardi, peavad vastama nende HES-koodidele. See protsess; Lisaks veebisaidile aadressil „hes.eshot.gov.tr” saab seda teha Izmiri pealinna digitaalsetes infokioskites, metroojaamades, parvlaevasadamates, erinevates teenindushoonetes ja sotsiaalhoonetes. Kodanike jaoks, kes ei saa teha tehinguid digitaalsetes kanalites, Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe ja Fahrettin Altay metroojaamad; Lennujaam, ESBAŞ, Sirinyer, Poolkuu, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaDemirköprü ja Çiğli İZBAN jaamades; KarşıyakaKonaki ja Bostanlı parvlaevasadamates; Aktiveerimispunktid loodi Konak Bahri Baba ja Fahrettin Altay bussiülekandekeskustesse. Siin töötav arvutipersonal osutab kodanikele näost näkku teenuseid ja sobitab HES-koodid Izmirimi kaartidega.

Ministeeriumile mineku teave

Isikupärastatud (fotoga) ja kandja Izmirim-kaartide sobitamisel HES-koodidega jälgitakse elektrooniliselt kogu linna ühissõidukitesse minekut. Teavet pardalemineku kohta jagatakse tervishoiuministeeriumiga iga päev. Ministeerium tuvastab patsiendid või kontaktisikud, kes viibivad väljaspool karantiinis viibimist, ja algatavad kriminaalmenetluse.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid