Çambaşı platoo bangalotes kasvab mugavus

Kambasi platoo loodusobjektide bangalotes kasvab mugavus
Kambasi platoo loodusobjektide bangalotes kasvab mugavus

Ordu pealinna omavalitsuse poolt Çambaşı platoo loodusobjektides ellu äratatud bangalod on üks suusasõprade eelistatud kohti.


Möödunud talvehooajal nii riiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil tohutut mõju avaldanud bangalod kogevad tehtud tööga suurt muutust. Kodanikele meeldivat aega ja majutust pakkuvad bangalod muudavad Ordu pealinnavalitsus moodsamaks ruumiks.

TAGATAKSE PROBLEEMIVABA KÜTE

Bangalote infrastruktuur, mis köidab 2019. – 2020. Aasta talvehooajal kõiki 7–70, on muudetud sobivaks kõikidele aastaaegadele. Ka bangalote küttesüsteemid on täielikult muudetud ning põrandaküttega on mugavustaset tõstetud. Kohas, kus küte tagatakse keskkonnasõbraliku kütusega, tagatakse sujuv küte.

"ME ARVUTAME IGA PÄEVA MEIE KETTI"

Nentides, et loodusobjektid on pealaest jalatallani läbi teinud suure muutuse, Ordu metropoliitlinnapea dr. Mehmet Hilmi Güler ütles: "Tõstame iga päev latti tööde abil, mida tehakse meie rajatises, kus tehakse palju ümberehitusi ja korraldusi".

President Güler jätkas oma sõnu järgmiselt:

„Meie loodushoonetes Çambaşı platool on pealaest jalatallani suur muutus. Esmatähtsaks peame oma kodanike mugavust oma töödes, kus käsitletakse ka kõige väiksemaid detaile. Meie kodanikud saavad suusatada kvaliteetsemas keskkonnas ja veedavad oma rajatises tehtud tööga pikema suusahooaja, mida suusasõbrad eriti eelistavad. Teiselt poolt muudame oma bangalod, mis on kodu- ja välismaal tohutut mõju avaldanud, eelmisel hooajal mugavamaks. Tänu meie rajatises tehtud töödele, kus on tehtud palju ümberehitusi ja korraldusi, tõstame latti iga päev.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid