Denizli Metropolitan bussid on tasuta neile, kes sisenevad KPSS-i

Denizli suured bussid on tasuta
Denizli suured bussid on tasuta

Denizli pealinna omavalitsuse bussid alustavad lendu hommikul kell 22 seoses pühapäeval, 2020. novembril 06.00 toimuva KPSS-i keskhariduse eksamiga, mil rakendatakse komandanditund. Bussid on eksamitegijatele ja eksamineerijatele tasuta.


Denizli pealinna omavalitsuse bussid on nädalavahetusel toimuva KPSSi keskhariduse eksami sooritajatele ja eksamiteenindajatele tasuta. Siseministeeriumi 81-ga saadetud koroonaviiruse (Kovid-19) ringkirjaga kehtestati see komandanditund, välja arvatud nädalavahetustel kell 10.00-20.00. Sellega seoses alustab Denizli pealinnavalitsus pühapäeval, 22. novembril 2020 kell 06.00:XNUMX peetava KPSSi keskhariduse eksami eribussiteenuseid. Nimetatud kuupäeval sooritavad nad KPSS-i keskhariduse eksami ja eksamisaatjatel on võimalik munitsipaalliinibussidest kasu saada, näidates bussijuhtidele oma töökohustuste tunnistusi.

Kõik teadaanded transpordiportaalis

Seevastu paluti siseministeeriumi saadetud ringkirjaga Kovid-19 pöörata tähelepanu bussiaegadele, kuna nädalavahetustel kehtivad komiskeeru piirangud. Kohesed teadaanded ja teave bussiaegade kohta, et vältida kodanike kannatusi https://ulasim.denizli.bel.tr Öeldi, et Denizli suurlinna omavalitsus võib selleni jõuda mobiilirakenduse kaudu koos transpordiportaaliga aadressil. Portaalis olevad uued kellakorrad on nähtavad reedest, 20. novembrist kell 24.00:XNUMX.

Linnapea Zolani edusõnum

Denizli metropoli vallavanem Osman Zolan soovis edu kõigile kodanikele, kes sooritavad KPSS-i keskhariduse eksami, ja ütles: "Soovin oma vendadele ja õdedele, kes higistavad kogu meie riigieksamil eksamil, selge mõte ja soovin edu neile kõigile."


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid