Sport algab Istanbuli parvlaevadel

Sport algas Istanbuli parvlaevadel
Sport algas Istanbuli parvlaevadel

Projekt "Sport on Ferry" viidi ellu koostöös IMM City Lines Inc. ja IMM Spor Istanbuliga. Neli korda hommikul, kahel päeval nädalas, toimuval üritusel harjutavad reisijad sporditreenerite saatel oma kohtadel. Projekti eesmärk on ühendada spordikultuur linnaeluga ja tuletada meelde spordi positiivset mõju füüsilisele ja vaimsele tervisele.


İBB Şehir Hatları AŞ viis koostöös İBB Spor İstanbuliga ellu projekti "Sport parvlaeval". Esiteks kahel liinil ellu viidud üritusega soovitakse lähipäevil alustada erinevatel liinidel.

Eesmärk on meeles pidada spordi positiivset mõju

Teatades, et projekti katsetati enne selle algatamist pilootprojektidega, rõhutas Şehir Hatları AŞ peadirektor Sinem Dedetaş, et spordil on palju eeliseid. Dedetaş võttis projekti rakendamise eesmärgi kokku järgmiselt:

“Spordil on mitmeid eeliseid. Paraku jätame igapäevase jooksmise ajal spordi unarusse. Selle üritusega on meie eesmärk meelde tuletada reisijatele eelkõige spordi positiivset mõju füüsilisele ja vaimsele tervisele. Näidake lihtsaid harjutusi, mida nad saavad oma kodus või töökohal lühikese aja jooksul teha. Enne projekti alustamist testisime seda pilootrakendustega. Meie reisijate suur osavõtt nendest katsetest on meid julgustanud ja erutanud. "

SPORT, mille eesmärk on levitada laia massi

Teatades, et nende eesmärk on ühendada spordikultuur linnaeluga ja tõsta ühiskonna elukvaliteeti, ütles Spori Istanbuli peadirektor İ.Renay Onur: "Soovime levitada sporti suurtele massidele. Seetõttu on see töö Şehir Hatlarıga üks meie tegevustest, mis mind kõige rohkem erutab. Pakume treenijatele hommikust sporditoetust enam kui kuuekümnes pargis, väljakul ja aias, väljas. Soovime seda mitmekesistada ja arvu suurendada, ”ütles ta.

KAKS RIDA ALGAS

Projekt toimub Beşiktaşis esmaspäeviti.Kadıköy liinil, 08.45-10-15; Seda hakati Üsküdar-Eminönü liinil rakendama kolmapäeviti, ajavahemikus 09.00-11.05.

HARJUTUSED SOTSIAALKAUGUSE REEGLITE JÄRGI

Istanbuli Spori kogenud sporditreenerid pakuvad reisijatele harjutusi, mis töötavad, venitavad ja lõdvestavad kaela-, õla- ja seljalihaseid ilma istmetelt tõusmata. Vastavalt sotsiaalse distantsi reeglile ei suurenda istumisharjutused pulssi ega higi. Harjutusprogrammid, millega kaasneb enamus reisijaid, võtavad aega umbes 15 minutit. Spordiõpetajad räägivad ka harjutuste positiivsest panusest selgroo ja lihaste tervisesse.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar