Osmangazi silla looduskaunis rannapark on valmis

Osmangazi silla looduskaunis rannapark on valmis
Osmangazi silla looduskaunis rannapark on valmis

Kocaeli pealinna omavalitsus on valmis saanud rannapargi, mis asub otse Osmangazi silla kõrval Dilovası linnaosas ja kust avaneb suurepärane vaade sillale, välja arvatud väikesed tööd. Rannapark, mille pindala on 2 tuhat 100 ruutmeetrit, on juba muutunud kodanike üheks vaatamisväärsuseks.

TEINE RANNIKUPARK DİLOVASIS


Pealinna omavalitsus on toonud Dilovası linnaossa ühe kauni puhkeala, mille ta on kogu linnas ellu viinud. Selles kontekstis ehitati otse Osmangazi silla kõrvale uhke rannapark. Viimane seinamaaling tehakse parkide ja aedade osakonna rajatud rannapargis. Pärast pealinna omavalitsuse Tavşancıli rannaparki on Diliskelesi naabruskonnas kodanikele kättesaadav teine ​​rannapark.

TOOTMINE LÕPETATUD

Rannapargis, mis on juba piirkonna elanike tähelepanu keskpunktis, on lõpule viidud 90 ruutmeetri suuruste puitehitiste tootmine, näiteks 170 meetri pikkune kardinasein, wc, masjid, koosolekusaal ja paadi kaldus ala betooni ladumine. Valminud tööde hulgas on 160 ruutmeetri suuruse kalastusplatvormi ja 3-astmelise amfiteatri, 70 meetri pikkuse muuli ühendustee, 98 ruutmeetri suurune panipaik ja laste mänguala vahetult panipaiga kohal. Lõpetatud on ka 20 dekoratiivse valgustusposti, 40 värvilise led-valgustuse, 15 süvistatava koha võimendi trepil ja välisvalgustus.

KESKKONNAKORRALDUS TEHTUD

Tööde raames viidi läbi haljastus ja istutati 12 Sycamore'i, 10 tuhka, 5 roosi, 12 dekoratiivteemanti ja 250 leegipõõsast. Kui parkide ja aedade osakond valmistas 4 Jaapani katusega kamelliat, siis tuhande ruutmeetri suurusele alale paigaldati automaatne niisutussüsteem, et ala oleks alati roheline. Muru rajamise, sepistatud reelingu ja 45 paaditehase komplekti tööd on lõpetatud.

OSMANGAZI Silla küljel

2016. aastal teenima hakanud Osmangazi sild on suuruselt väheste sildade seas maailmas. Kocaeli pealinna omavalitsuse algatatud Diliskelesi rannakorralduse projekt ehitati suurepärase arhitektuuri ja vaatega Osmangazi silla põhjapoolse jala idaküljele. Eeldatavasti külastab rannaparki iga kodanik, 7. – 77.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid