Toimus Dilovası mitmekorruselise parkla ehitamise konkurss

Toimus Dilovasi mitmekorruselise parkla ehituse hange
Toimus Dilovasi mitmekorruselise parkla ehituse hange

Kocaeli pealinna omavalitsus, mis hõlbustab ellu viidud projektidega Kocaelis elavate kodanike elu, jätkab investeeringuid Dilovası linnaosas. Sellega seoses viidi läbi hange "Dilovası mitmekorruselise parkla ja siseturu väljaehitamiseks", mis on linnaosa üks olulisemaid vajadusi. Esimene samm tehti projekti hankega, mis võtab aega 390 päeva pärast objekti kohaletoimetamist. 

LIGikaudne maksumus 16 miljonit 656 tuhat TL, 15 ETTEVÕTET ON PAKKUMISE

Kocaeli Metropolitan valla peamises teenindushoones toimunud projektile esitas pakkumise 13 ettevõtet, mille ligikaudne maksumus on 656 miljonit 15 tuhat TL. Hanke kõrgeima pakkumise tegi Tim Peyzaj Construction 16 miljoni 650 tuhande TL-ga, madalaima pakkumise aga Dahi Proje Yapı 8 miljoni 523 tuhande TL-ga.

 

COMPANY PAKKUMINE
ISE PROJEKTI EHITUS 8 MILJONIT 523 TUHAT TL
EMİNOĞULLARI GRUPI EHITUS 8 MILJONIT 612 TUHAT TL
İHSAN BEYAZİT, FİBEY İNŞAAT 9 MILJONIT 981 TUHAT TL
ZAFER KARABACAK 10 MILJONIT 441 TUHAT TL
VÕIMALEPINGUTE EHITUS 10 MILJONIT 978 TUHAT TL
NRSE EHITUS 11 MILJONIT 52 TUHAT TL
GÜNKERI EHITUS 11 MILJONIT 300 TUHAT TL
MURAT CENGİZ KANSOY, YAZICIOĞLU EHITUS 11 MILJONIT 543 TUHAT TL
EMJA ARHITEKTUUR 11 MILJONIT 580 TUHAT TL
Õudne struktuur 11 MILJONIT 935 TUHAT TL
AYYILDIZI KINNISVARA EHITUS 12 MILJONIT 765 TUHAT TL
ATLASBKI EHITUS 13 MILJONIT 132 TUHAT TL
ULTRA TÖÖSTUSE EHITUS, ERG YAPI EHITUS 13 MILJONIT 840 TUHAT TL
HAKAN ŞENTÜRK 15 MILJONIT 879 TUHAT TL
TIMA MAASTIKU EHITUS 16 MILJONIT 650 TUHAT TL

Ehitatakse vabariigi piirkonnas 4 kauplusena

Mitmekorruselise parkla ja turuplatsi, mis on Dilovası linnaosa üks olulisemaid vajadusi, ehitab Kocaeli suurlinna omavalitsus Cumhuriyeti kvartalisse 4 korrusega. Çardaktepe mošee lähedal asuvasse kohta rajatava projekti krundi pindalaks on määratud 3 tuhat 33 ruutmeetrit, ehituse kogupinnaks aga 7 tuhat 398 ruutmeetrit.

 

6 PÄEVA KASUTATAKSE 1 PÄEVAPÄEV PÄEVA NÄDALAS

Projekti raames rajatav moodne hoone, mis lisab piirkonnale lisaväärtust, teenib kodanikke 6 päeva nädalas parkimiskohana ja 1 päev turuplatsina. Planeeringu ulatuses ehitatakse hoone neljaks korruseks, sealhulgas esimene korrus, 1. keldrikorrus, 2. keldrikorrus ja 3. keldrikorrus. Projekti raames rajatakse esimesel korrusel 57-kohaline parkla ja turuplats ning 1. keldrikorrusele 53-kohaline parkla ja turuplats. 2. keldrikorrusele tuleb 38-le sõidukile mõeldud parkla ning politsei- ja juhitoad, meeste ja naiste palvetuba, elektrituba, WC ja 3. keldrisse parkimiskoht 17 sõidukile.

 

LÄBI TÄHTIS PIIRKONNA VAJADUS

Dilovası linnaosa suurim turg on asutatud Cumhuriyeti linnaosas İbn-i Sina tänaval. Samal ajal põhjustas Ibn-i Sina tänavale, linnaosa ühele kõige tihedamale tänavale rajatud turg liiklustiheduse linnaosa keskuses. Pealinna omavalitsuse elluviidav mitmekorruseline parkla ja kaetud turuplats hõlbustavad ka moodsama ja korrastatuma vormiga linnaosa liiklust. Projektiga rahuldatakse linnaosas elavate kodanike parkimis- ja turuvajadus.

 

 

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar