Eti Madeni operatsioonide peadirektoraat värbab 1 endise süüdimõistetud töötaja

Eti kaevandusboori operatsioonide direktoraat
Eti kaevandusboori operatsioonide direktoraat
Telli  


ETİ MADEN ENTERPRISESI PEADIREKTORAAT BIGADIÇ BOR TEGEVUSDIREKTORAADILE AVATAKSE ENDINE KONVENTSIOON/TMY 1 ALALINE TÖÖTAJA

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Türgi tööhõiveameti peadirektoraadilt, Balıkesiri provintsi töö- ja tööhõiveameti direktoraadilt on taotletud tööjõutaotlust, et värvata meie ettevõtte Bigadiç Boron Operations Directorate (Bigadiç/BALIKESİR) siseselt endisi süüdimõistetuid/TMY 1 alalist töötajat. vastavate õigusaktide sätete raamistikku.taotleda avaldamist.

Eespool nimetatud endise süüdimõistetu / TMY 1 alalise töötaja jaoks taotlevad Türgi Tööhõiveameti peadirektoraat, Balıkesiri provintsi töö- ja tööhõiveameti direktoraat, http://www.iskur.gov.tr See avaldatakse veebilehel ja pakkujad peavad kuulutust järgima.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar