TOGG tegevjuhi Gürcan Karakaşi kodumaiste autode hinnaaruanne

TOGG tegevjuhi Gürcan Karakaşi kodumaiste autode hinnaaruanne
TOGG tegevjuhi Gürcan Karakaşi kodumaiste autode hinnaaruanne
Telli  


Türgi autoettevõtete kontserni (TOGG) tegevjuht Gurcan KarakasTa ütles, et sõiduki hind selgub 2023. aasta alguses.

Ajalehega Dünya rääkides ütles Karakaş sõiduki hinna kohta, mis on üks uudishimulikumaid: "Meie hinnakujundus määratakse 2022. aasta lõpuks ja 2023. aasta alguseks. Võime ette näha, et elektrisõidukid ei muutu laialdaseks, kui meie sõiduk turule jõuab.

Seetõttu hakkame C-segmendis konkureerima sisepõlemismootoriga sõidukitega, eriti diiselmootoriga sõidukitega. Kokkuvõtvalt võin öelda, et C-maastur tuleb turule hinnaga, mis on oma klassi sõidukitega konkurentsivõimeline Türgis.

Rõhutades, et auto täituvus saavutab kiirlaadimisega 30 protsenti vähem kui 80 minutiga, ütles Karakaş: "Sisepärase elektrilise modulaarse platvormiga on sellel valikud "300+" ja "500+" kilomeetrit. Sellel on ka kauakestev aku, mida pakuvad täiustatud akuhaldus ja aktiivsed soojusjuhtimissüsteemid. 200-7.6 km/h kiirendab see 400 hobujõuga alla 4.8 sekundiga ja 0 hobujõuga 100 sekundiga.

Arvestades nende võimsustega sisepõlemissõidukite ulatust, on näha, et need pole isegi 500 kilomeetrit. Seega pole küsimus mitte vahemikus, vaid laadimisinfrastruktuuri arendamises. Laadimise taristu osas oleme pikka aega koostööd teinud vastavate huvigruppidega. Tegime plaani panna laadimisplokk 25 ruutkilomeetrile tiheda rahvastiku ja liiklusega kohtadesse. Seetõttu pole laadimise küsimus enam hirmus. kasutas fraase.

teie uudised kõik Klõpsake …

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar