İzmiri ühistranspordipargiga liitus veel 22 kodumaise tootmise midibussi

İzmiri ühistranspordipargiga liitus veel 22 kodumaise tootmise midibussi
İzmiri ühistranspordipargiga liitus veel 22 kodumaise tootmise midibussi
Telli  


Izmiri pealinna omavalitsus lisas oma ühistranspordiparki 22 uut kodumaise tootmise midibussi. Rõhutades, et ESHOTi peadirektoraadi alluvuses töötavad midibussid hakkavad töötama peamiselt kitsastes ja künklikes piirkondades, andis linnapea Tunç Soyer sõnumi: "Meil on oma linnale ja inimestele rohkem kingitusi."

Ühelt poolt raudteesüsteemi investeeringutele keskenduv İzmir Metropolitan Municipality, mis praegu teostab korraga kuut erinevat projekti, teisalt jätkab kummirehvidega ühistransporditeenuse kvaliteedi tõstmist. ESHOTi peadirektoraadi autoparki on lisatud veel 22 uut kodumaiselt toodetud midibussi.

Izmiri suurlinna linnapea Tunç Soyer uuris äsja tehasest välja tulnud ja linna toodud sõidukeid. President Soyer on viimase kolme aasta jooksul investeerinud ligikaudu 647 miljonit TL, kokku valmistanud 252 bussi, 170 soolo- ja 422 liigendbussi ning 4 midibussi, millest 29 on mõeldud puuetega inimestele. kazanteatas, et tegi.

Hüvasti, kasutage Izmirit

Linnapea Soyer ütles, et midibussid osteti selleks, et teenindada kitsaid tänavaid ja künklikke piirkondi, kuhu bussidel on raskusi siseneda. „Nende sõidukite kaasamisega meie autoparki oleme viimasel ajal andnud oma inimeste teenistusse 473 uut bussi. kolm aastat. Olgu see meie uusaastakingitus Izmirile. Meil on rohkem kingitusi, et muuta meie kodanike elu lihtsamaks ja tagada neile 100% võrdne teenus. Sel aastal ostame midibusse juurde 33. Alanud on ka meie hanketööd 100 elektribussi ostmiseks. Edu meie linnale; nautigu seda meie kaaskodanikud,“ ütles ta.

Millistes piirkondades see töötab?

Otokari Sultan City mudeli midibussid; See mahutab 25 istekohta ja mahutab ühe ratastoolis reisija. Konditsioneeri, invaliidide ja automaatkäigukastiga sõidukid; See osteti Riigi Varustusametilt 17 miljoni 218 tuhande TL eest. peamiselt sõidukid Karşıyaka Şemikleri, Yamanlari ja Sancaklı külad; Bornova Çiçeki, Cengizhani, Fuat Edip Baksi, Kahramanlari, Kandere ja Beşpınari linnaosad; Konak hakkab tegutsema liinidel, mis teenindavad Halil Rıfat Pasha, Kaynaki, Ballıkuyu, Eserkenti, Ali Fuat Erdeni ning Buca İsmet Paşa ja Ferahlı piirkondi.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar