Liikluseeskiri Manase puiesteel

Liikluseeskiri Manase puiesteel
Liikluseeskiri Manase puiesteel
Telli  


İzmir Main Belt kanali kollektoris tehtavate puhastus-, hooldus- ja remonditööde raames muudetakse alates neljapäevast, 13. jaanuarist Manase puiestee 3 erineva punkti liiklusmustreid. Plaanide kohaselt normaliseerub liiklusskeem 3 kuu jooksul.

İzmiri pealinna omavalitsuse İZSU peadirektoraat alustab İzmiri pealinna kanalis puhastus-, hooldus- ja remonditöid. Alates Fatih Caddesi ja 2821. ristmikust, Fatih Caddesi, Manase puiestee, Symrna väljak, Bayraklı Puhastustööd tehakse Reoveepumpla vahel. Tööde raames tehakse alates neljapäevast, 13. jaanuarist muudatusi liikluskorralduses.

Suund Manase puiesteelt Konakile tänava tasandil 1586/8 on 60 päeva, Manase puiestee Haydar Aliyevi tänava ristmikul on üks sõidurada Konakisse 30 päeva ja Fatih Caddesi üks sõidurada Şehitler Caddesi on see. 10 päevaks sõidukiliiklusele suletud.

Koristus-, hooldus- ja remonditööd plaanitakse lõpetada 3 kuu jooksul ning liikluskord normaliseerub.

Liikluskorraldus Manase puiesteel

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar