Huawei Türgi teadus- ja arenduskeskuse tehisintellektil põhinev lahendus: Wesight

Huawei Türgi teadus- ja arenduskeskuse Wesight tehisintellektil põhinev lahendus
Huawei Türgi teadus- ja arenduskeskuse Wesight tehisintellektil põhinev lahendus

Huawei Türgi uurimis- ja arenduskeskuse inseneride poolt välja töötatud tarkvaralahendused pakuvad tänapäeval tööohutuse seisukohalt mugavust erineva suurusega ettevõtetele.

Need lähenemised, mis tagavad äriprotsesside ohutu edenemise, kaitsevad nii inimeste tervist kui ka vastavad tehisintellekti toel automatiseerimise vajadusele igas tootmisprotsessis. Üks neist lahendustest, WeSight, tagab, et riskantsetel tööaladel töötav personal tunneb end turvaliselt kõigis tööohutuse raames tähelepanu vajavates punktides.

WeSight töötab kooskõlas kõigi teie IP-kaameratega, pakkudes teile 7/24 reaalajas seadmete kasutamist, võimaldades teil töökoha protseduure operatiivselt jälgida. WeSight, kus saate oma funktsionaalse juhtpaneeli abil hõlpsasti oma ettevõtte hetkeolekule juurde pääseda, pakub teile palju funktsioone vastavalt teie ettevõttele.

Peamised nende hulgas on:

  • Keelatud ala rikkumiste tuvastamine
  • Kiivri tuvastamine
  • Maski tuvastamine
  • Inimeste arvu kohene tuvastamine
  • Hulkade tuvastamine
  • Ohtliku läheduse tuvastamine
  • Kujutise moonutuste tuvastamine

on tulemas. Selles kontekstis, kui see tuvastab riski, annab see teile märku, käivitades koheselt häire. Veelgi enam, kuna see ei nõua kaamera riistvara, saate hõlpsasti oma konfiguratsioonikaamerad süsteemi lisada ja hetktõmmiste analüüsi alustada.

HUAWEI TÜRGI R&A KESKUS

Pärast enam kui 11 aastat kestnud katkematuid investeeringuid Huawei Türgi poolt jätkavad 900 Huawei Türgi uurimis- ja arenduskeskuses töötavat Türgi inseneri uuenduslike toodete ja lahenduste väljatöötamist nii kodumaiste kui ka rahvusvaheliste turgude jaoks.

Tarkvaralahendused, mille on välja töötanud Huawei Türgi uurimis- ja arenduskeskus; Seda kasutab 30 mobiilioperaatorit 40 riigis. Huawei, TUBITAKi ja ülikoolidega; See töötab koostöös teabeprojektide, teabevahetuse ja muude seotud valdkondade toetamisel.

Huawei Türgi uurimis- ja arenduskeskus keskendub ka eelseisval perioodil masinõppele, mobiiliteenustele (Huawei Mobile Services – HMS), 5G-le ja 5G erinevatele rakendustele ärimaailma jaoks. Samuti on Huawei eesmärkide hulgas panustada senisest enam andekate informaatikaspetsialistide koolitamisse tehisintellekti ja HMS koolituste kaudu ülikoolides, Huawei arendajaprogrammi, Infotehnoloogia akadeemia (ICT Academy) programmi ja teiste institutsioonidega koos elluviidavate teadusprojektide kaudu.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar