KOMEKI praktikandid õpivad mehitamata õhusõidukeid valmistama ja lendama

KOMEKI praktikandid õpivad mehitamata õhusõidukeid valmistama ja lendama
KOMEKI praktikandid õpivad mehitamata õhusõidukeid valmistama ja lendama
Telli  


Konya suurlinna linnavalitsuse kutseõppekursustes (KOMEK) avatud raadio teel juhitavate lennukimudelite kursusel osalevad praktikandid õpivad mehitamata õhusõidukeid ehitama ja lendama. Konya pealinna vallavanem Uğur İbrahim Altay ütles, et koolituste lõpus pakkusid nad ka varustustuge võistkondadele, kes osalevad sellistel võistlustel nagu TEKNOFEST, ning ütles, et nad avasid uue põlvkonna kursustega noorte silmaringi.

Konya suurlinna vallavanem Uğur İbrahim Altay tõdes, et tänapäeval üha laiemalt levivad mehitamata õhusõidukid sisenevad lähitulevikus paljudes valdkondades rohkem inimeste ellu ning selles vallas antakse ka koolitusi. President Altay ütles: „Lisaks meie praktikantide käelistele oskustele; Praktikas selgitatakse lennu põhimõtet, aerodünaamikat, tugevust, lennuohutuse reegleid ja seda, kuidas lennuki abiosad liiguvad. Praktikas näidatakse ka õhusõiduki abiosadena olevaid Aileron-Elevator-Rudder-Flap-Gas süsteeme. ütles.

Treeningu lõpus võistkonnad, kes osalevad olulistel võistlustel nagu TEKNOFEST; Märkides, et pakutakse ka seadmete tuge nagu telemeetria, autopiloot ja pilditöötlussüsteemid, lisas esimees Altay, et KOMEKina jätkavad nad noorte silmaringi avamist uue põlvkonna kursustega.

Lennukitehnika, keremootorite hoolduse, elektrielektroonika, mehhatroonika, masinaehituse ja lennujuhtimise osakonna üliõpilaste koolitustel lendasid praktikandid enda ehitatud UAV-dega Alaaddini KOMEK-is lennuloa andmise piirkonnas. Selçuklu Sarayköy piirkond.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar