Augustikuu eripakkumised Mercedes-Benzi veoauto- ja bussigrupile

Augustikuu eripakkumised Mercedes Benz veoauto- ja bussigrupile
Augustikuu eripakkumised Mercedes-Benzi veoauto- ja bussigrupile

Mercedes-Benz Truck Financing pakub augustikuu eripakkumisi traktori/ehitus- ja kaubaveokite ning reisibusside mudelitele.

Veoautode tootegrupile korraldatava kampaania raames saavad ärikliendid omale uue Mercedes-Benzi veoauto intressimääraga alates 2,24 protsenti. Kõik Travego ja Tourismo mudelid seevastu pakuvad kuni 60 kuu pikkust tähtaega, eriti augustiks.

Mercedes-Benz Truck Financing korraldab augustikuuks erikampaaniaid Mercedes-Benzi traktori/ehitus- ja kaubaveoautodele ning Mercedes-Benz reisibussidele.

Mercedes-Benz Truck Financing on koostanud Aksarays ja Wörthis toodetud traktorite/ehitus- ja kaubaveokite finantseerimiskampaania, mis hõlmab kogu augustikuu kehtivat kindlustus- ja teeninduslepingut. Nimetatud kampaania raames saavad ärikliendid omada uut Mercedes-Benzi veoautot intressimääraga alates 2,24 protsenti ja tähtajaga kuni 60 kuud.

Mercedes-Benz Truck Financing käivitab ka kampaania, mis hakkab augustis kehtima kõikidele Mercedes-Benzi reisibusside mudelitele. Kooskõlas kampaaniaga saavad ärikliendid omada Travego ja Tourismo mudeleid, mille tähtaeg on kuni 60 kuud.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar