Ro-Ro ekspeditsioonid jätkuvad Ünyeportist

Ro Ro ekspeditsioonide start Unyeportist
Ro-Ro ekspeditsioonid jätkuvad Ünyeportist

Ordu pealinna vallavanem dr. Ro-Ro lennud jätkuvad Ünyeportist, kuhu tehti eelmisel kuul esimene saadetis peale laiendustöid, mida Mehmet Hilmi Güler väga tähtsaks peab. Vahemere ja Musta mere piirkonnas, eriti Egeuse mere piirkonnas toodetud köögiviljad ja puuviljad saadetakse Venemaale.

Ünyeport, mis võeti hooldusesse ja mida suurendas Ordu pealinna omavalitsus, kuna kai pikkus ja sügavus ei sobinud suure tonnaažiga laevade sissesõiduks, hakkas pärast seda vastu võtma suure tonnaažiga ro-ro laevu, mis veavad ratastega sõidukeid, näiteks veoautosid. teosed. Ro-Ro laev sildus sadamas teise saadetise jaoks sadamast, kus eelmisel kuul tehti esimene saadetis. Ordust oma lasti toov ro-ro laev ekspordib Venemaale Tuhapse sadamasse kokku 32 konteinerit. Kõik ettevalmistused on tehtud saadetiseks, mis võtab aega orienteeruvalt 17 tundi.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar