Kreeka Ootan Hiina turiste

Kreeka ootab Hiina turiste nelja silmaga
Kreeka Ootan Hiina turiste

Kreeka turismiminister Vasilis Kikilias ütles, et Hiina turg on Kreeka turismi jaoks äärmiselt oluline ning Hiina turistide tagasitulek toob Kreeka turismisektorile positiivseid mõjusid.

Kikilias tõi Xinhua uudisteagentuurile antud intervjuus välja, et nii Kreekal kui Hiinal on pikaajaline tsivilisatsioon ja ajalugu ning hiinlased näitavad üles suurt huvi Kreeka kultuuri ja tsivilisatsiooni vastu.

Turism on üks Kreeka majanduse alustalasid. Turismitulud moodustavad umbes veerandi Kreeka sisemajanduse kogutoodangust. Vastavalt Hiina ja Kreeka vahel 2022. aasta märtsis allkirjastatud ühisele tegevuskavale jätkavad pooled oma suhtlust ja koostööd rahvusvahelistes ja mitmepoolsetes raamistikes sellistes valdkondades nagu turismi edendamine, haridus ja investeeringud.

Väljendades, et nad teevad aktiivselt ettevalmistusi Hiina turistide vastuvõtmiseks, ütles Kikilias: "Kuigi Hiina optimeerib pidevalt oma epideemiameetmeid, normaliseerib ta regulaarselt oma kodanike ülemerereise. Need kokkulepped kiirendavad kahe riigi ühise tegevuskava paremat rakendamist. Hiina turule suurt väärtust andes ootab Kreeka kahe riigi vahel rohkem koostööd sellistes valdkondades nagu turism, kultuur, sport ja kaubandus.

Günceleme: 24/01/2023 14:37

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar