Ligi 20 tuhande inimese digitaalne rahakott on TOGG-ks valmis

Peaaegu tuhande inimese digitaalne rahakott on TOGG-ks valmis
Ligi 20 tuhande inimese digitaalne rahakott on TOGG-ks valmis

Ligi 100 2 inimest on juba Trumore'i rakenduse kaudu oma "rahakoti" valmis pannud 23 NFT kollektsiooni oksjonile, mis annab õiguse osaleda eeltellimuses ja määrata "20. aastapäeva eriseeria" Toggi kättesaamise järjekord. Nutikad seadmed.

Pühapäeval, 5. veebruaril algaval oksjonil loovad tuhanded kasutajad oma rahakoti ja 2 tuhat 23 "100. Aasta eriseeria” Togg Smart Device oodatakse pakkumist.

Veidi aega tagasi kasutajatele tutvustatud Trumore'i rakendusse on registreerunud üle 200 tuhande inimese ning seansside arv on ületanud 1.1 miljoni piiri. 8 inimest, kes kasutasid rakendust Trumore, mis pakub kasutajatele elu lihtsamaks muutvaid lahendusi, võitsid 100. aastapäeva eriseeria Togg Smart Device proovisõidu õiguse.

Loendus oksjonile on alanud

Kasutajad, kes laadivad alla App Store'ist, Google Playst ja rakenduste galeriist saadaoleva Trumore'i rakenduse ning loovad Tru.ID, saavad "NFT ostuplatvormi" kaudu teha pakkumise ainult ühele NFT-le, mis asub nende AVAX-iga samas piirkonnas. digitaalsed varad üle nende digitaalsete varade rahakotti.

Kui oksjoni käigus tehakse huvipakkuvale NFT-le kõrgeim pakkumine, on ettetellimisõigus pakkujal. Tänu rakenduses olevale valikule „Osta kohe” saavad kasutajad omale huvipakkuvat NFT-d, ootamata oksjoniperioodi lõppu. Kasutajad, kellele kuulub oksjoni tulemusena NFT, "100. Aasta eriseeria” saab ka õiguse Togg Smart Devices ette tellida ja määrata kohaletoimetamise järjekord.

Arvestada tuleb plokiahela võrgu tehingutasuga

Iga üksikkasutaja, kes laadib alla Trumore'i rakenduse ja loob Tru.ID, saab tühistamatult teha pakkumise ainult ühele NFT-le. Samal kasutajal on võimalik teha pakkumine teisele numbrile, kui NFT-le, millele ta on pakkunud, saadakse suurem pakkumine. Sel viisil saab iga Tru.ID kasutaja oksjoniperioodi lõpus omada maksimaalselt ühte NFT-d. Ostetud NFT maksumus ei sõltu Toggi nutiseadme omamise maksumusest.

Kasutajad, kes soovivad osta NFT-sid, peavad määrama kindlaks summa, mille nad digitaalsete varade börsidelt Trumore'i digitaalsetesse rahakottidesse üle kannavad, võttes arvesse, et nad maksavad pakkumise või sisseostu faasis ka keskmiselt 0.005 Avaxi võrgu tehingutasu tehingu kohta.

Günceleme: 04/02/2023 16:38

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*