Tugev strateegiline partnerlus tööstusharu juhtiva liikumise ja Katari logistikahiiglase Milaha vahel

Tugev strateegiline partnerlus sektorijuhtide liikumise ja Katari logistikahiiglase Milaha vahel
Tugev strateegiline partnerlus tööstusharu juhtiva liikumise ja Katari logistikahiiglase Milaha vahel

65 aastat tegutsenud Hareket Proje transpordi- ja kaubatehnika ettevõttena teatame uhkusega oma strateegilist äripartnerlust Milahaga, mis on Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika juhtiv integreeritud logistikalahenduste pakkuja.

Koos 1957. aastal ligikaudu 1.136 miljardi Katari riaali suuruse kapitaliga asutatud QatarNavigation (Milaha)-ga, mis on noteeritud Katari börsil turuväärtusega 11.27 miljardit dollarit; Panustame projektidesse ja oma klientidele energia-, nafta- ja gaasi-, infrastruktuuri- ja tööstussektoris, pakkudes Kataris laia valikut raskete tõste- ja projektitransporditeenuseid.

„See leping on põnev võimalus laiendada oma teenuseid ja pakkuda klientidele laiemat valikut lahendusi. Oma 65-aastase kogemusega loob “Hareket” klientidele tugeva lahenduspartneri alternatiivi Kataris kiiresti intensiivistuvatele nafta- ja gaasisektori megaprojektidele.

Meie pikaajaline kogemus ja globaalsed projektireferentsid; Usaldusväärse lahenduspartnerina klientidele kasvame jätkuvalt tugevamaks, laiendades oma kvaliteetseid logistikateenuseid ja tegevusvaldkondi lepingu raames, ühendades oma tugevad küljed “Milahaga”, kus tulime kokku, et pakkuda lõpp-to- lõpplahendused planeerimisest tarnimiseni.

Günceleme: 03/02/2023 14:28

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*