Bayski ajal Eskişehiris on ühistransport tasuta

Eid Al-Adha ajal kuulutas Eskisehiri suurlinnavalitsus, et trammid ja bussid on saadaval tasuta.

Vastavalt otsusele, mille kodanikud on teinud oma puhkuse sooritamiseks, pakub Eskişehiris 4 päevasel ajal tasuta suurlinna valla trammid ja bussid.

Esimesel päeval festivalil 21 06.00 24 alustatakse päeva, mis näitab, et ametivõimud, festival 24.00 viimane päev augustis öösel, kuni XNUMXi tramm ja suurlinnavalitsus ütlesid, et bussid teenivad tasuta.

Armin

sohbet

    2 Kommentaarid

    1. See ei ole üldse hea või kõik bussid peaksid olema tasuta või üldse mitte. Avalikud bussid tasuta ametlik numbrimärk tasuta auto naabruses või ametlik plaat sõiduki ei jõua hetkel, kui ma olen naabruses, või minu järgmine numbrimärk ootab sõiduk on töö tehtud absurdne ja mittetäielik. Kogu basseinisüsteem kogub tasu selle eest, kuidas te seda väärivad?

    2. See ei ole üldse hea või kõik bussid peaksid olema tasuta või üldse mitte. Avalikud bussid tasuta ametlik numbrimärk tasuta auto naabruses või ametlik plaat sõiduki ei jõua hetkel, kui ma olen naabruses, või minu järgmine numbrimärk ootab sõiduk on töö tehtud absurdne ja mittetäielik. Kogu basseinisüsteem kogub tasu selle eest, kuidas te seda väärivad?

    Yorumlar