Suurenenud liiklusohutus Derince Çenesuyu ristmikul

suurendas sügavalt liiklusohutust cenesuyu ristmikul
suurendas sügavalt liiklusohutust cenesuyu ristmikul

Kocaeli suurlinna omavalitsus jätkab vajalike teede hooldus-, remondi- ja seadistustöid. Teadusosakonna meeskonnad Derince linnaosa Çenesuyu ristmikul, et vähendada liiklustihedust ja suurendada ristmiku turvalisust. Uuringu raames loodi ristmikul uus pelgupaik ja laiendati olemasolevaid varjupaiku.

UUS TAGASI D-100i sisendis

Kuigi Pealinna omavalitsus viib läbi olulisi transpordiprojekte kogu linnas, ei unusta ta siiski vajalikes punktides korraldamist. Sel hetkel viidi Derince Çenesuyu ristmikul läbi uuringud. Teadusosakonna pühendunud tööga ristmiku ristmikul ehitati D-100i sissepääsu juurde uus pelgupaik. Samuti laiendati olemasolevaid varjupaiku. D-100i sissepääsu juures viidi läbi laiendustööd ja kasutati 250 meetri teepiiri, 100 pelgupiiri ja 30 kuupmeetrit betoonmaterjali.

LIIKLUSOHUTUSE PARANDAMISE EESMÄRK

Derince Çenesuyu ristmikul, eriti seal, kus vahetus algab ja lõpeb, hommikul ja õhtul on sõidukite tihedus. Väike varjupaikade arv ristmikul viis kontrollimata sisenemiseni ristmikku. Korrastustöödega tagati, et sõidukid sisenesid ristmikku paremini kontrollitavalt ja liikusid kindlas järjekorras. Uuringu eesmärk on hoida ära ebaregulaarsete sõidukite kuhjumine ning ennetada liiklusõnnetusi ja suurendada liiklusohutust.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar