Rannikuohutuse peadirektoraat alaliste töötajate (48 töötajad) värbamiseks

rannaohutuse peadirektor võtab vastu pidevalt töötajaid
rannaohutuse peadirektor võtab vastu pidevalt töötajaid

Rannaohutuse peadirektoraat võtab tööle alalisi töötajaid; Ametlikus väljaandes 02 / 12 / 2019 avaldatud teadaande kohaselt on rannikuohutuse peadirektoraat, meresõiduohutuse korraldaja (25), kapten (3), teine ​​kapten (8), vanemmehaanik (3), insener (1) ja Teine insener (8) võtab tööle 48i alalised töötajad, kes määratakse ametikohtadele. Kandideerimise tähtaeg 06.12.2019 (kaasa arvatud)


Selgitus 1- Organisatsioonile saadetud kandidaatide nimekirjas väljakuulutatud taotlustingimuste nõuetele mittevastavate taotlejate taotlused on tühised.

Selgitus 2- Organisatsioonile saadetud kandidaatide nimekirjades teeb sobilike kandidaatide suulise eksami (intervjuu) töökohal moodustatav eksamikomisjon ja edujärjestus määratakse suulise eksami (intervjuu) ajal antud hinnete aritmeetilise keskmisega.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar