President Imamoglu oli koos IETT töötajatega

president imamoglu, mida peeti iett personaliga
president imamoglu, mida peeti iett personaliga

IİTT Edirnekapı garaaži külastamine Iidlati juhtivtöötajate ja töötajatega Istanbuli pealinnapea Ekrem Imamoglu Eid al-Adha teisel päeval.


Ekrem İmamoğlu, Suurlinna linnaosavanem (IMM); Ta pidas koostööd IETT töötajatega Edirnekapıs. Vabariikliku Rahvapartei (CHP) TBMM fraktsiooni aseesimees Engin Altay osales ka pidulikul üritusel, mis toimus IETT Edirnekapı garaažis.

Rääkides pärast IETT nimel avakõne teinud peadirektor Alper Bilgili sõnul ütles Altay: “Soovin teile kõiki päevi, nädalaid, kuid ja aastaid tervislikumas, rahulikumas, õnnelikumas, jõukamas koos oma rahva, laste, väärisperedega. Samuti loodan, et see puhkus toob headust kogu inimkonnale ja islamimaailmale. ”

İMAMOĞLU: “IMM PÄEV, REISI EI OLE”

Altay järel mikrofoni võtnud İmamoğlu rõhutas, et sellised institutsioonid nagu IETT, millel on 150 aastat ajalugu, väärivad austust. Rõhutades, et mitte ainult töötajad, vaid ka nende perekonnad tähistavad oma puhkust, ütles İmamoğlu: „Soovin neile head õnne! IMM-il ja omavalitsustel on selline funktsioon: pole pidu ega vaatajaskonda. Alati hoiatuse, äratuse ja tööprotsessis. Me teeme sellise ülesande. Selle ülesande, selle ameti ohverdamine, iga selle äriga seotud inimene on väärtuslik. Ma arvan, et Istanbuli elanikud on sellest teadlikud. Ma tean, et neil on teie vastu väga-väga eriline armastus ja austus. Mõnikord võib esineda puudusi, vigu. See on ja eksisteerib kogu ettevõttes. Meie institutsioonidel on pandeemiaprotsessi eest täiesti erinev vastutus. Võib-olla on kõige konkreetsemad hetked meetmetest, mida nad selles protsessis võtavad ja võtavad, peidus hetkedes, kui täidate oma kohust. Siin on vaja nii oma ühiskonna maksimaalset mõistmist kui ka kõigi töötajate maksimaalset tähelepanu ja hoolsust. ”

KILIÇDAROĞLU: “TEIL ON AUS, MORAALNE KUNINGLIKKUS PRESIDENT”

Kõne alguses kutsus koostootmisjaama juht Kemal Kılıçdaroğlu İmamoğlu. İmamoğlu tõi Kılıçdaroğlu töötajatele oma mobiiltelefoni. Kılıçdaroğlu kutsus töötajaid järgmiste sõnadega:
„Olen ​​alati austanud ja austan jätkuvalt kõiki oma sõpru, töötajaid, neid, kes higi valavad, neid, kes õhtul koju halal leiba toovad. Teil on Istanbulis väga puhas, aus ja moraalne linnapea ning teete temaga koostööd. Kiidan südamest nii härra linnapead kui ka tema kalleid sõpru koos töötades. Saadan neile kõigile siirad tervitused, armastuse ja austuse. ”

İMAMOĞLU: “VÕTKE OMA ORGANISATSIOONI PÕHIMÕTE”

Jätkates oma kõnet pärast Kılıçdaroğlu sõnumit, ütles İmamoğlu: „Me oleme ohvrite pühades. Soovin, et kõik meie palved võetaks vastu. Tegin maale reisi. Esimest korda 30 aasta jooksul oli mul külas külas ohverdamise pidu; see oli väga väärtuslik. Ma tõin tervitusi meie riigi kaunist nurgast, Trabzonist. Türgi asub ka teie erinevates kohtades, seal on inimesi. Saadan neile ka tervitusi. Rahu on oluline, rahu on oluline, tähtis on solidaarsus, tähtis on armastus, tähtis on austus; Ma hoolin sellest väga. Olete nagu ühiskonna eesriie. Töötate põllul. Naeratav nägu, ärge jätke oma näost puudu, palun. Teie nägu peaks alati naeratama. Võib leida moraali, mis sind näeb. Kui teie suhtumine ja käitumine on sama ja meie suhtumine on rohkem kui 80 tuhat töötajat, usume, et Istanbuli moraal on kõrge. Need on väga olulised emotsioonid. Ma armastan teid kõiki. Kaitstes oma õigust, seadusi ja tagades, et saate oma töö väärtuse, loodan, et; Tervikliku ja kõige vähem vigase protsessi juhtimisega viime üheskoos läbi Istanbuli ajaloolise tööperioodi. Igal pool ütlen ühte asja: tunnete end oma asutusesse kuuluvana. Teenige oma asutust. Kanna oma asutuse põhimõtteid. See koht tuleks muuta kanaliks, kus institutsionaalne kuuluvus on kõige suurem. Inimesed on ajutised. Muud tunded tulevad ja lähevad, kuid institutsioonid on hädavajalikud. Ma tänan teid veel kord 16 miljoni inimese panuse eest ”.

Pidupäevatseremoonia lõppes pärast seda, kui president İmamoğlu tegi foto koos inimestega, kes töötavad IETT ajaloo veteranibusside ees, mis viidi Edirnekapı garaaži.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar