Kiire Internet taevas Qatar Airwaysilt

Kiire Internet taevas Qatar Airwaysilt
Kiire Internet taevas Qatar Airwaysilt

Kui tarniti uued lennukid A7-ALC registreeritud Airbus A350-900, jõudis Qatar Airwaysi kiire Super Wi-Fi teenusega varustatud õhusõidukite arv 100ni.


Alates 2018. aastast ühendab õhus super-WiFi-teenusega miljoneid reisijaid lennufirma, pakkudes oma noortele moodsate ja kütusesäästlike lennukiparkidega reisijatele parimat teenust.

Qatar Airwaysi privileegiklubi liikmed saavad veebi broneerides nautida kogu lennu vältel tasuta kiiret super WiFi-ühendust.

Qatar Airways tähistab oma 100. lennuki väljalaskmist, millel on kiire 'Super Wi-Fi' ühenduvus. Super Wi-Fi abil võimaldab see reisijatel lennukis olles kõige kiiremat lairibateenust kasutades ühendust pidada oma pere, sõprade ja kolleegidega. Qatar Airways on taevas 100 super-Wi-Fi toega lennukiga, mis teenindab praegu Aasia, Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika suurimat kiirusega lairibaühendusega varustatud lennukeid.

Lennufirma uus lennuk A7-ALC registreeritud Airbus A350-900 sai Qatar Airwaysi laevastiku sajandaks liikmeks, pakkudes ülikiiret Super Wi-Fi teenust, kasutades ülemaailmse mobiilsideteenuse pakkuja Inmarsati auhinnatud GX Aviation tehnoloogiat. Alates lennufirma lennukipargis käivitamisest 100. aastal on see teenus võimaldanud miljonitel reisijatel lennukis lõõgastudes veebis surfata, sotsiaalmeediat kontrollida, videosisule juurde pääseda ja palju muud.

Qatar Airwaysi reisijad GX Aviationiga varustatud lendudel saavad kuni ühe tunni tasuta juurdepääsu Super Wi-Fi teenusele ning saavad osta pardal täieliku juurdepääsu, kui on vaja rohkem veebiaega. Austamaks meie hinnatud privileegiklubi liikmete lojaalsust, pakub Qatar Airways 9. septembrist kuni 1. oktoobrini 2020 veebis kuni qatarairways.com/SuperWiFi veebis broneerides kuni kahte tasuta Super Wi-Fi kupongi. Ka teised reisijad saavad SUPERWIFI registreerimiskoodi kasutades Privilege Club liikmeks saada ja saavad sellest eripakkumisest kasu. (* Tingimused on olemas.)

Qatar Airwaysi kontserni tegevjuht Akbar Al Baker ütles: „Globaalse lennundustööstuse innovatsiooniliidrina opereerib Qatar Airways praegu taevas üht noorimat ja tehnoloogiliselt arenenumat laevastikku. Kui teised lennuettevõtjad vähendavad oma WiFi-pakkumisi, laiendab Qatar Airways seda. Nendel väljakutsetel aegadel on meil hea meel teha koostööd Inmarsati ja selle GX Aviation tehnoloogiaga, et pakkuda reisijatele meie laevastiku teenusena kiiret lairiba Super Wi-Fi-ühendust, et rahuldada vajadust suhelda oma lähedaste ja sõpradega, mis on olulisem kui kunagi varem. Samuti on meil hea meel pakkuda seda silmapaistvat teenust Qatar Airwaysist meie lojaalsetele privileegiklubi liikmetele üle kogu maailma ja laiendada nende sidemeid maailmaga. "

Inmarsati lennundusminister Philip Balaam ütles: „Qatar Airways on tuntud suurepärase lennukogemuse pakkumise poolest, mida naudivad miljonid lojaalsed reisijad kogu maailmas. GX Aviationina on meil hea meel, et meie lennuliiklusest on saanud oluline osa lennufirma noorest ja suurest lennukipargist. Reisijate tagasiside on olnud äärmiselt positiivne ja nüüd, kui teenus on saadaval 100 lennukil, pakub see parimat ühendust taevas. "

Qatar Airways, millel on palju auhindu, nimetati Skytraxi juhitud 2019. aasta World Airline Awardsil maailma parimaks lennufirmaks. Lisaks valiti see tänu murrangulisele äriklassi kogemusele Qsuite kategooriatesse "Lähis-Ida parim lennufirma", "Maailma parim äriklass" ja "Parim äriklassi koht". Lennutööstuses tunnustatud viis korda tipptaseme tipuna ja ihaldatud "Skytraxi aasta lennufirma" tiitlina on see ainus lennufirma, mis on auhinnatud. Skytrax World Airport Awards 2020 valis HIA maailma ülemaailmse lennujaama seas "kolmandaks lennujaamaks".sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar