Kayseri ühistranspordivahendid desinfitseeriti 35 tuhat 721 korda

Kayseri ühistranspordivahendid desinfitseeriti 35 tuhat 721 korda
Kayseri ühistranspordivahendid desinfitseeriti 35 tuhat 721 korda

Kayseri pealinna omavalitsuse linnapea dr. Ütles, et nad omistavad ühistranspordi hügieenile suurt tähtsust, ütles Memduh Büyükkılıç: „Meie linna ühistranspordivahendeid desinfitseeriti 12 tuhat 500 korda, kasutades 35 tuhat 721 liitrit desinfektsioonivahendit. Raudteesüsteemi jaamu ja bussipeatusi desinfitseeriti samuti 4 tuhat 128 korda “.


Büyükkılıç president ütles oma avalduses, et 11. märtsist Türgis nähtud koroonaviiruse viiruse mõju all olevad uut tüüpi piirkonnad kogu maailma vastu teatasid, et nad mängivad sellest alates otsustavat võitlust.

Linnapea Büyükkılıç teatas, et pandeemiaprotsessi ajal nägi pealinna omavalitsus vaeva kõigi provintsipiiride katmisega ja linnaosade omavalitsustele pakuti kõiki võimalusi, sealhulgas rahalist toetust, ning teatas, et nad tegutsesid veendumusega, et "täielik võitlus viiruse vastu toob edu".

Tuletades meelde, et kodanike poolt laialdaselt kasutatavate elu- ja teeninduspiirkondade desinfitseerimisprotsessid viiakse läbi kindla kava raames ilma katkestusteta, ütles linnapea Büyükkılıç, et nad omistavad selles kontekstis ühistranspordile suurt tähtsust, ja andis järgmise teabe:

„Kahtlemata on oluline desinfitseerida ühistranspordivahendeid, mida kasutavad kümned tuhanded kodanikud iga päev. Nagu arstina alati kordan, on hügieen koos maski ja distantsiga pandeemia vastu võitlemisel kõige olulisem ettevaatusabinõu. Me omistame sellele transporditeenuste pakkumisel suurt tähtsust. Kuni tänaseni desinfitseeriti meie sõidukeid kokku 26 tuhat 35 korda, neist 721 tuhat olid bussid. Kõigi nende protsesside jaoks kasutati 12 500 liitrit desinfektsioonivahendit. Lisaks ühissõidukitele desinfitseerime plaanipäraselt ka raudteesüsteemi jaamu ja bussipeatusi. 4 tuhat 128 jaama ja peatust on muudetud viiruste ja mikroobide eest hügieenilisemaks "

Linnapea Büyükkılıç tõi välja, et lisaks kõigele neist on suur tähtsus ka üksikutel meetmetel, ning tõi välja, et maski ja distantsireegli järgimise teema on inimese tahe.

Helistades neile, kes kasutavad ühistransporti, ütles linnapea Büyükkılıç: "Iga inimese isikliku ettevaatusabinõu rakendamine on kõige tõhusam viis koroonaviiruse eest kaitsmiseks."


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid