Rockwell Automation omandab küberturvalisuse ettevõtte Oylo

Rockwelli automaatika küberturbeettevõte omandab Oylo
Rockwelli automaatika küberturbeettevõte omandab Oylo

Rockwell Automation, Inc., ülemaailmne liider tööstusautomaatika ja digitaalse transformatsiooni alal. (NYSE: ROK) teatas avalduses, et ostis Hispaanias Barcelonas asuva tööstusliku küberturvalisuse pakkuja Oylo. Oylo osutab küberturbe teenuseid ja lahendusi paljudele tööstuslikele juhtimissüsteemidele (ICS). Tema teenistuses on teemadeks eelhindamise uuringute läbiviimine, võtmed kätte rakendused, küberturvalisuse projektide haldusteenused ja võime küberintsidentidele reageerida.


Rockwell Automationi elutsükliteenuste vanema asetäitja Frank Kulaszewicz ütles: „Põhjalikuma küberturvalisuse strateegia omamine kogu tööstustehnoloogia (OT) ja infotehnoloogia (IT) valdkonnas, kui ühendatud ja nutiseadmed sisenevad tehase põrandale. See on elulisem kui kunagi varem. Töötame jätkuvalt oma klientide edu nimel Connected Enterprise'i teekonnal. Oylo sügav asjatundlikkus selles valdkonnas kiirendab veelgi Rockwell Automationi suutlikkust seda teadmist kogu maailmas pakkuda. ”

Oylo omandamine näitab, et Rockwell Automation soovib pakkuda oma klassi parimaid küberturvalisuse teenuseid ja lahendusi. Oylo OT küberturvalisuse asjatundlikkus täiendab hiljutise Avnet Data Security omandamise abil saadud IT küberturvalisuse alaseid teadmisi. Oylo osalemine Rockwell Automationis kiirendab ülemaailmseid tarnevõimalusi kiiresti muutuval turul ja laiendab olemasolevaid küberturvalisuse teenuseid tööstusele.

Oylo tegevjuht EduardoDi Monte ütles: "Oleme rõõmsad, et teenime jätkuvalt oma lojaalseid kliente ja partnereid, pakkudes samal ajal oma teenuseid paljudele asutustele üle kogu maailma."

Oylo saab osa elutsükli teenuste üksusest.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid