Peadirektor külastas Pezük Ankara raudteevabrikut

TCD-transpordi peadirektor Hasan Pezuk jätkab töökoha külastusi koos ankara piirkonna juhiga
TCD-transpordi peadirektor Hasan Pezuk jätkab töökoha külastusi koos ankara piirkonna juhiga

TCDD transpordi peadirektor Hasan Pezük alustas sel nädalal visiiti Ankara piirkondlikus direktoraadis ja Ankara raudteevabrikus pärast eelmisel nädalal Afyonkarahisari piirkondliku direktoraadi külastamist. Peadirektor Hasan Pezük külastas töökohta koos peadirektori asetäitja Erol Arıkaniga, Ankara piirkonna asedirektor A. Şeref Uğurlu ning vastava osakonna juhataja ja asepresidentidega ning kohtus ka töötajatega.Peadirektor Pezük külastas Ankara raudteevabrikut, kus teostati vedurite hooldust, remonti ja revideerimist, ning uuris tehases kohapeal tehtud moderniseerimistöid. Avaldades rahulolu renoveerimistööde üle, mis ta on teinud igas valdkonnas alates valgustussüsteemidest kuni tehase välisküljeni, põrandast katuse ja üldkasutatavate ruumideni, ütles Pezük: „Tehase parendustööd tähendavad ka renoveerimistöid. meie töötajate töötingimused. Inimesi väärtustava institutsioonina on üks meie olulisemaid kohustusi oma personali rahuldada. " ütles.

Pezük, kes kohapeal tehases töid uuris ja personali nende töökohtadel külastas, külastas ka Marşandizi logistika direktoraati, Loko-hooldusteenistuse direktoraati ja Ankara piirkondliku direktoraadiga seotud vagunite töökoda.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.

Armin

Raudteetööstuse näitus 2020

sohbet

1 Kommentaar

  1. ankara raudteevabrik tuleks ühendada otse erol arkaniga.

Yorumlar