Tünektepe köisraudtee on 24. novembril õpetajatele tasuta

Tünektepe köisraudtee on 24. novembril õpetajatele tasuta
Tünektepe köisraudtee on 24. novembril õpetajatele tasuta
Telli  


Antalya pealinna omavalitsus tegi 24. novembril õpetajate päeval Tünektepe köisraudteeteenuse kõigile õpetajatele tasuta.

Pealinna valla Tünektepe köisraudtee ja sotsiaalkeskus avab 24. novembril, õpetajate päeval, õpetajatele kingitusena uksed tasuta. Kõik õpetaja ID-kaardi esitavad õpetajad saavad kolmapäeval, 24. novembril ajavahemikus 10.00-17.30 köisraudteed tasuta kasutada. Kõik Antalyas töötavad õpetajad saavad sellel erilisel ja tähendusrikkal päeval tõusta 605. kõrgusel asuvasse Tünektepesse ja vaadata Antalya ainulaadset vaadet.

Raudteetööstuse näitus Armin sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar