Kes on Dilan Çıtak Tatlıses? Kui vana on Dilan Çıtak Tatlıses, İbrahim Tatlısese tütar ja kes on tema ema?

Kes on Dilan Çıtak Tatlıses? Kui vana on Dilan Çıtak Tatlıses, İbrahim Tatlısese tütar ja kes on tema ema?
Kes on Dilan Çıtak Tatlıses? Kui vana on Dilan Çıtak Tatlıses, İbrahim Tatlısese tütar ja kes on tema ema?

Arabeski laulude ühe juhtiva nime İbrahim Tatlısese tütar Dilan Çıtak eelistas samuti stseene nagu tema isa. Ta õppis muusikat juba varases nooruses. Ta läks Ameerikasse keele- ja muusikaharidust omandama. Niisiis, kes on Dilan Çıtaki ema? Vastus teie küsimustele on selles artiklis..

Dilan Çıtak sündis 1989. aastal. Pärast USA-s omandamist õppis ta Türgis ITU-s inglise keeles muusikateadust. Dilan Çıtak, kes tegi endale oma lauludega nime nagu tema isa, on Işıl Çıtaki ema.

Kes on Dilan Çıtak Tatlıses?

Çıtak sündis 2. detsembril 1989. aastal. Huvi muusika vastu tekkis tal juba noores eas. 2003. aastal õppis ta Pera kaunite kunstide keskkooli muusikaosakonnas. Ta jätkas oma haridusteed, mida alustas laulmisest, klaveri- ja viiulitundides. Ta mängis viiulit 2 aastat ja klaverit 4 aastat Ta jättis viiuli ja jätkas klaverimängu. Kooliajal osales ta muusikalides ja koorides. Ta esines solistina jazzorkestrites. Pera õppis teatris näitlemist 2 aastat.

Dilan Çıtak, kes läks 2011. aastal USA-sse keele- ja muusikaharidust omandama, andis suurtel lavadel kontserte koos erinevate “Berklee College Of Music” tudengitest koosnevate meeskondadega. Ta õppis vokaaliõpinguid Ameerika vokaaliõpetaja juures, kes lõpetas Julliardi kooli. Seejärel naasis ta Türki ja jätkas haridusteed ITU inglise muusikateaduse osakonnas.

Kes on Isil Citak?

Dilan Çıtaki ema Işıl Çıtaki väidet kajastati ajakirjanduses esmakordselt 1988. aastal. Tatlıse filmi "Black Dungeon" võtetel režissööri assistendina töötanud ja 8. veebruaril 1990 kuulsa Türgi laulja vastu isadushagi esitanud Çıtaki väidet kajastati ajalehtedes sõnadega "Ma ei taha". kõike olulist, lihtsalt aktsepteerige isadust." Çıtak rääkis ajakirjandusele, et ta ja Tatlıses olid koos Ankara hotellis 1988. aasta märtsis ja jäid rasedaks, ning nimetas tunnistajaks laulja Emrah'd.

Dilan Citak Tatlises ema
Dilan Citak Tatlises ema

Kes on İbrahim Tatlıses?

İbrahim Tatlıses sündis 1. jaanuaril 1952 Şanlıurfas. Tema tegelik perekonnanimi on Tatlı. Tema isa nimi on Ahmet ja ema nimi Leyla. Tema isa on Urfas kaupmees. İbrahim Tatlıses oli üks Ahmeti ja Leyla paari seitsmest lapsest. Tatlıse isa on araabia päritolu ja ema kurdi päritolu.

2005. aasta Erbili kontserdil tervitas Tatlıses publikut öeldes: "Minu isa on türklane, mu ema on kurd, ma olen türklase poeg, toon teile tervitused Türgist". İbrahim Tatlıses on tuntud kui arabeski kunstnik, kuid ta on ka laulja, produtsent, näitleja, režissöör ja saatejuht ning ärimees. Ta avastas üks Adana filmitegija, kui ta ehitusel laulis. Esmalt tuli ta Adanasse ja hiljem Ankarasse, kus astus lavale kasiinodes ja paviljonides.

Ta sai tuntuks 1974. aastal Ankaras Kınalı paviljonis lauldud lauluga "Kundura on the feet" ning esines esmalt Ankara raadios ja seejärel vana-aastaõhtul televisioonis. See on nimi, mis on teinud endale nime toiduainetööstuses, sealhulgas Çiğköfte ja lahmacun. Tatlıses on tuntud nii Türgis kui ka Kreekas ja Lähis-Idas. Teine İbrahim Tatlısese hüüdnimi on "keiser".

Kuigi İbrahim Tatlıses mainib sageli, et tal oli raske lapsepõlv, toob ta järgmise tähelepanuväärse näite: „Ma olin laps. 20 senti rohkem kazanMa müüsin kinos vett ja karjusin "Tule, jääkülm vesi" Ühel päeval tõusis tugitoolis istunud mees ootamatult püsti. Ta lõi mind 4 korda, öeldes: "Ole vait, eesel, kas me kuulame sind?" Ja need laksud, mida ma sõin, viisid mind nii kaugele.

Ibrahim Tatlises kazanPeale kuulsuse ja raha palju vaenlasi kazanon kadunud. Sel põhjusel ründas teda 14. märtsil 2011 relvastatud jõuk ja ta suri.

Mitu korda on İbrahim Tatlıses abiellunud ja kes on tema lapsed?

İbrahim Tatlıses abiellus oma esimese abieluga enne, kui ta kuulsaks sai. Justiitstall tegi koos. Sellest abielust kaks tüdrukut ja 3 last. Nendest lastest vanim Ahmet Tatlı on üks avalikkusele tuntud nimedest.

Tema teine ​​abielu sõlmiti 1979. aastal. Perihan Savas tegi koos. Sellest abielust sündis tütar nimega Melek Zübeyde.

tema kolmas abielu Derya tuunikala koos sellega 1983. aastal. Sellest abielust sündis laps nimega Ido. Ta on Ido Derya Tuna poeg, kes on nüüd avalikkusele hästi tuntud.

İbrahim Tatlıses Derya Tuna järgi Asena abielus Ta elas Asena juures pikka aega.

İbrahim Tatlıses Derya Tuna järgi Aysegul Yildiz Ta abiellus 2011. aastal. Sellest abielust sündis tütar nimega Elif Ada.

Ibrahim Tatlises Isil Citak Tal on ka vallaslaps naiselt nimega. Tema nimi on Dilan Çıtak. Dilan Çıtak ilmus 2013. aastal ja ütles, et ta on İbrahim Tatlısese isa. Pärast DNA-teste oli kindel, et neiu on tema oma.

Ibrahim Tatlisest nähti viimati 2021. aastal. Gulcin Karakaya abielus See abielu ei ole ametlik abielu, vaid imaami abielu.

İbrahim Tatlıse lapsed on:

  • Tema lapsed esimesest abielust, nimelt Adalet Durak: Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı
  • Tema teine ​​abielu, nimelt lapsed Perihan Savaşist: Zübeyde Melek Akkaş
  • Kolmas abielu: Derya Tunaga. Sellest abielust sündis Ido Tatlıses.
  • Neljas abielu: Elif Ada Ayşegül Yıldızist
  • Abieluväline: tal on Işıl Çıtakiga tütar nimega Dilan Çıtak.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar