Skalpell teel Kandira osariigi haiglasse

kandira osariigi haigla maantee pesastaja
kandira osariigi haigla maantee pesastaja

Kandira linnaosa Orhani naabruses asuvasse osariigi haiglasse jõutakse kesklinnas peateelt Kabaagaci tänava kaudu. Kabaağaç tänava kõva pinnase tõttu viidi patsiendid kiirabiga Kandira osariigi haiglasse. Kandira Riikliku Haigla tellimusel valmistas Kocaeli Suurlinna omavalitsus asfaltkatte maantee ja Riikliku Haigla vahelise 800-meetrise lõigu vahele. Asfaltööd tegid tee mugavamaks.

800 TONE ASFALT BETOONTEEL

Pealinna omavalitsus jätkab tööd, et pakkuda kodanikele mugavamaid ja muretumaid teid, mida oleks vaja kogu linnas. Selles kontekstis on asfaltöid teinud teadusosakonna meeskonnad, kiirabiautod ja patsiente vedavad sõidukid, mis võimaldavad Kandira osariigi haiglas mugavamalt pääseda. Uuringu raames kaeti 800 tonni asfalti Kabaağaç tänava ja riikliku haigla vahelisele 800 meetri alale.

TEede UUENDAMINE JA HOOLDUS

Kocaeli Metropolitan Municipality jätkab kesklinna ja külade teede katkematut renoveerimist, remonti ja hooldamist. Renoveerimis- ja remonditöödega paraneb teede mugavus. Tänu läbiviidud uuringutele pakutakse kodanikele mugavamat reisimist ja rahulolu.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: Raudtee II ja Raudtee III parvlaevade ettevalmistamine tööks

November 13 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar